Børn har ret til at være trygge på nettet

Gør internettet til et sikkert sted for dine børn, så de kan i ro og mag opleve og udforske nye verdener i den digitale virkelighed. Internettet byder på uanede muligheder for nysgerrige sjæle, men desværre også for kriminelle. Børn er skarpe til teknologi, men de er ikke digitalt dannede og det gør dem sårbare overfor skjulte farer på nettet. Men som forældre er der meget du kan gøre for at sikre dit barn online.

BestSecurity hjælper dig med at sikre dine digitale enheder og dine data, når du færdes på nettet.

Vi har indgået partnerskab med Bitdefender, der er en af verdens allerbedste antivirus producenter. Bitdefender ligger helt i front på alle tests, og har adskillige priser i baggagen, og er kåret som Bedst i Test flere år i træk. Bitdefender er repræsenteret i mere end 100 lande og har flere end 400 millioner brugere, og samarbejder blandt andre med IBM og Virgin.

I marts 2014 blev Bitdefender, sammen med Symantec, valgt til at beskytte den danske stat imod udefrakommende IT-trusler.

Med den nuværende Bitdenfenderversion af Home/Home Office får du både de familievenlige funktioner og den beskyttelse som vil sikre din familie bedst muligt. Familiepakken inkluderer antivirus, anti-spyware, firewall, e-mail spam filter, backup, tune-up og forældrekontrol.

BestSecurity hjælper dig med at installere Bitdefender. Alt sker via e-mail, og du kan få support fra os til at installere produktet uden omkostning. Du er med andre ord ikke alene om at sikre din computer bedst muligt.

 

Det handler om at være sikker.

Hvis du gerne vil ringes op?