Er BestSecurity fup og bedrag’s fjender

Er BestSecurity fup og bedrag’s fjender

I en mere digital verden har BestSecurity kæmpet mod svindel, fup, bedrageri, snyd og alverdens hackerangreb på forbrugernes vegne i årevis. Størstedelen af almindelige computerbrugere er ikke klar over hvor farligt det kan være at bevæge sig rundt på det store internet, gå i deres bank samt handle på nettet. Vi har hjulpet over 15.000 danskere så de kan føle sig sikre på når de er på nettet. BestSecurity servicerer primært det danske erhvervsliv, men har sideløbende kørt kampagner hvor vi vil have danskerne til at tage stilling til deres sikkerhed og ikke mindst deres sikring af værdifulde filer.  Vi kæmper dagligt imod hackere og ransomware, som kan vende op og ned på alles hverdag når de overtager kontrol over computeren. Vi har i flere tilfælde været ude for at vi har måttet kæmpe med hackere direkte på kundens computer, efter vi er gået i gang med en pc-optimering for at tjekke op på computer og sikkerhed. Simpelthen fordi de ikke har været klar over vigtigheden af at sikre sig med svindel og fup på nettet.

Certificerede

Vi er certificeret af e-mærket som i samarbejde med TrygFonden har udviklet SIKKER SHOPPING, der er en browser udvidelse til Google Chrome. SIKKER SHOPPING kan bruges, når du handler online på din pc. SIKKER SHOPPING viser dig helt enkelt hvilke webshops, der er fup-butikker, så du nemt kan undgå dem. Samtidig får du også vist hvilke webshops, der er certificeret af e-mærket. På den måde kan du handle trygt og sikkert på nettet, når du bruger SIKKER SHOPPING. BestSecurity plejer at rådgive vores kunder til at tjekke om der er en adresse og et cvr nummer på den shop der skal handles på. Som tommelfingerregel kan man gå efter at hvis tilbuddet ser for godt ud til at være sandt, så er det nok fup og bedrag.

Verdensklasse support

BestSecurity´s support bliver rost til skyerne af brugerne på trustpilot, og vi sætter virkelig en ære i at yde den bedste support overhovedet. Vi tilbyder endda en ubegrænset support løsning til vores kunder. Vi yder supporten via vores ConnectWise fjernstyrings software og kan hurtigt forbinde os med kundens computer og løse problemerne. Vi har kontorer beliggende i København og Tilst ved Aarhus. Kunderne er altid velkomne hvis de lige giver en melding inden så vi kan have kaffen parat. Med e-mærkningen og mange anmeldelser af firmaet på Trustpilot kan du være helt tryg ved BestSecurity, vi hjælper dig mod svindel, fup og bedrag på nettet.

Hvis du gerne vil ringes op?