Alle har ret til sikkerhed og privatliv på nettet

Flere og flere danskere oplever at blive udsat for cyberkriminalitet, når de færdes på nettet. BestSecurity vil gøre sit til at sikre dig og dine data, når du færdes på nettet. Derfor har vi indgået partnerskab med Bitdefender, der er en af verdens allerbedste antivirus producenter. Bitdefender ligger helt i front på alle tests, og har adskillige priser i baggagen, og er kåret som Bedst i Test flere år i træk. Bitdefender er repræsenteret i mere end 100 lande og har flere end 400 millioner brugere, og samarbejder blandt andre med IBM og Virgin.

I marts 2014 blev Bitdefender, sammen med Symantec, valgt til at beskytte den danske stat imod udefrakommende IT-trusler. Den nuværende Bitdenfenderversion af Home/Home Office inkluderer antivirus, anti-spyware, firewall, e-mail spam filter, backup, tune-up og forældrekontrol. BestSecurity hjælper dig med at installere Bitdefender. Alt sker via e-mail, og du kan få support fra os til at installere produktet uden omkostning. Du er med andre ord ikke alene om at sikre din computer bedst muligt.

Det handler om at være sikker.

Hvis du gerne vil ringes op?