Gratis antivirus programmer til din computer

Synes du også det er en jungle at finde rundt i de mange forskellige gratis antivirusprogrammer? Så har vi her hos BestSecurity lavet en artikel til dig, der er hurtig og nem at overskue, med et udpluk af gratis antivirus. Gennem artiklen vil du blive klogere på, hvilke programmer der er bedst inden for gratis antivirus, og hvis du har nogle spørgsmål, står vi gerne klar til at besvare dem.

Derfor har du brug for antivirus

Cyberkriminalitet er i konstant udvikling med nye trusler der kan stjæle din data, lukke dig ude fra dine enheder (som PC og mobil), aflure dine kodeord osv. For at beskytte din computer fra angreb, er det vigtigt, at du har et godt antivirusprogram du kan stole på. Antivirusprogrammer er, som alle andre produkter, noget du kan betale for, men der findes også masser af fantastiske muligheder inden for gratis antivirus.

BestSecurity tilbyder dig assistance i en verden i rivende forandring med en oversigt over, hvad du selv kan gøre med en række af internettets bedste gratis antivirus. Vi anbefaler, at du ugentligt skanner din computer med et antivirusprogram for at vedligeholde et sundt miljø for alle dine personlige filer og andet data på din computer.

Sammenligning af gratis antivirusprogrammer

De store navne inden for antivirusprogrammer er Avast, Kaspersky og ikke mindst BitDefender. Disse antivirusprogrammer vil sammenlignes her i denne artikel. Hver af disse antivirusprogrammer har mulighed for at opgradere til en betalt version på abonnementsbasis, som er mere funktionelle og har som regel ekstra teknisk support med i aftalen. Dog er gratis antivirusprogrammer gode til almindeligt brug for den almindelige husstand. For erhverv anbefaler vi hos BestSecurity, at du køber dig et årligt abonnement på et antivirus program for at beskytte dine og dine kunders data.

Køber du dit abonnement gennem BestSecurity, kan vi tilbyde dig ubegrænset teknisk support over telefon i vores åbningstid (man-tors 9-17, fre 9-16), hvor du kommer til at tale med en af vores dygtige og kompetente, dansktalende medarbejdere. De vil vejlede dig gennem eventuelle problemer med virus eller hjælpe dig med andre tekniske aspekter – som at installere et gratis antivirusprogram.

BitDefender

BitDefender er et gratis antivirusprogram til Windows og Mac, der giver din computer en robust sikkerhed og beskyttelse fra online angreb. Skaninnger for virus er hurtige og effektive, og giver advarer dig mod farligt indhold, når du bruger din computer. Bitdefender er et gratis antivirus program der kører i baggrunden og holder øje med udefrakommende trusler, som virus, malware og phishing.

Brugerfladen er yderst brugervenlig og let forståelig med et simpelt design.

Hos BestSecurity er vi samarbejdspartnere med BitDefender. Det betyder for dig, at vi er autoriserede forhandlere med en god baggrund for support til BitDefender. Har du spørgsmål eller er du nysgerrig for at høre mere, så er du altid velkommen til at ringe til os på 82 82 82 35.

Avast

Med Avast får en du rigtig god beskyttelse pakket ind i et intiutivt design med en god brugerflade. Antivirusprogrammet kører glat som baggrundsproces på din computer, og med Avasts Game Mode gearer programmet ned og bruger endnu mindre processorkraft, så du kan nyde selv de mest grafisk krævende spil. Udover denne smarte feature, inkluderer Avast også en “password manager” der holder alle dine kodeord krypterede og sikre.

Avast antivirus beskytter mod virus, malware, spyware, ransomware samt phishing. De analyserer og stopper truslen før den når til dine oplysninger, så du altid er sikker med Avast.

Kaspersky

Gratis antivirus til din Windows computer med den helt nødvendige beskyttelse mod virus, malware, ransomware, spyware samt farlige filer og programmer. Du får en advarsel, hvis du uheldigvis kommer til at klikke dig ind på et farligt website. På den måde er der et effektivt skjold mellem dig og truslen. 

Med Kaspersky har du mulighed for at planlægge dine skanninger. Som vi anbefaler hos BestSecurity, er det en god idé at skanne sin computer en gang i ugen. For et gratis antivirusprogram får du hele paletten til en god digital beskyttelse af dine information og din computer.

Sikkerhed i førsteklasse

Hos BestSecurity er vi fortalere for digital sikkerhed i høj grad. Vi ønsker en mere sikker online verden for alle, og stiller derfor altid vores services til rådighed for dig. Ring gerne for at høre mere om online sikkerhed, hvis du har spørgsmål om valg af gratis antivirus eller andet, så sidder vi klar ved telefonerne på 82 82 82 35.

Vi anbefaler at have ét af disse programmer, og ser du stadig mulighederne som en jungle, står vi klar til at hjælpe dig.

 

Hvis du gerne vil ringes op?