fbpx
windows 11

Falsk Windows 11-opgradering installerer malware og stjæler oplysninger

Hackere har narret folk til at installere en falsk, malware-inficeret, informationstjælende Windows 11-opgradering gennem smart manipulation af internetsøgeresultater.

Forklaring om falsk Windows 11 opgradering

Hackere har lavet en næsten komplet kopi af Microsofts hjemmeside, men inficeret den med skadelig software. Når folk fx søger efter “Windows 11 upgrade” eller noget lignende, er det muligt, at et af resultaterne højt oppe på listen er hackernes uhyggelige hjemmeside.

windows11

Det falske Microsoft-websted. Kilde: Bleeping Computer

Når man først er på webstedet kommer til at klikke på knappen “DOWNLOAD NU” i stedet for den legitime Windows 11-opgradering, ville man downloade en malware-applikation, der er specielt designet til at stjæle deres webbrowserdata og oplysninger om kryptovaluta-pung.

Denne malware er i stand til at stjæle information fra mange forskellige webbrowsere, inklusive Chrome, Edge, Opera og meget mere.

Hvis du er interesseret i at lære alle de tekniske oplysninger om denne malware, og hvordan den er i stand til snigende at stjæle så meget følsom information, så tjek Bleeping Computers indlæg her .

Hvis du gerne vil ringes op?