fbpx

DATO

17/06/2024

Vigtig indsigt i cybersikkerhed på Folkemødet

Udforsk centrale cybersikkerhedsindsigter fra Folkemødet 2024 og se, hvordan BestSecuritys løsninger kan beskytte din virksomhed mod nye cybertrusler.

Under Folkemødet var der et markant fokus på det skiftende landskab inden for cybersikkerhed i Danmark. Her er nogle af de vigtigste diskussioner og resultater, samt hvordan BestSecurity kan hjælpe virksomheder med at navigere disse udfordringer effektivt.

Nøgletemaer fra Folkemødet 2024

Øgede cybertrusler og behovet for forbedrede sikkerhedsforanstaltninger

Diskussion: Stigningen i cyberkriminalitet og sofistikerede cyberangreb var et centralt tema. Eksperter fremhævede nødvendigheden af robuste sikkerhedsrammer for at beskytte mod disse udviklende trusler​ (CFCS)​​ (Cyber Security Dagen)​.

Løsning: Vi tilbyder BestSecurity Total Sikkerhed, som integrerer Trend Micros avancerede trusselsdetektion og respons for at beskytte din virksomhed mod malware, ransomware og andre cybertrusler.

Balancering af overvågning og privatliv

Diskussion: Der var en debat om at finde den rette balance mellem sikkerhedsforanstaltninger og individuel privatliv. Implementeringen af overvågningsteknologier som ansigtsgenkendelse og AI-drevet overvågning rejser etiske dilemmaer​ (Justitia)​.

Løsning: Vores løsninger sikrer overholdelse af privatlivsregler samtidig med at opretholde høje sikkerhedsstandarder, ved at udnytte teknologier der respekterer brugerens privatliv.

Tilpasning til nye reguleringskrav (NIS2)

Diskussion: Det nye EU NIS2 direktiv blev diskuteret, med vægt på vigtigheden af at overholde strenge cybersikkerhedsprotokoller for at beskytte kritisk infrastruktur​ (CFCS)​.

Løsning: Vi hjælper virksomheder med at overholde NIS2 gennem vores omfattende cybersikkerhedstjenester, herunder kontinuerlig overvågning, sårbarhedsvurderinger og hændelsesrespons.

Hvordan BestSecurity kan hjælpe din virksomhed

Hos BestSecurity forstår vi de unikke udfordringer, som virksomheder står over for med at sikre deres IT-infrastruktur.

Remote Monitoring and Management (RMM): Vores RMM værktøjer, drevet af ConnectWise, tillader proaktiv styring og vedligeholdelse af dine IT-systemer. Dette sikrer, at potentielle problemer identificeres og løses, før de eskalerer, hvilket minimerer nedetid og øger produktiviteten.

Omfattende sikkerhed: Ved at kombinere RMM med BestSecurity Total Sikkerhed får du kontinuerlig, realtidsbeskyttelse mod cybertrusler, med ekspert support til rådighed for at håndtere sikkerhedshændelser hurtigt.

Microsoft 365 Backup

Forbedret beskyttelse: Vi sikrer dit Microsoft 365 miljø mod databrud og uautoriseret adgang. Vores løsninger inkluderer avanceret trusselsbeskyttelse, datatab forebyggelse og regelmæssige sikkerhedsaudits.

Produktivitetsværktøjer: Vores support sikrer, at din Microsoft 365 opsætning er optimeret til sikker og effektiv samarbejde, hvilket øger den samlede produktivitet samtidig med at høje sikkerhedsstandarder opretholdes.

Phish Insights

Medarbejderbevidsthed: Menneskelige fejl er en væsentlig sårbarhed inden for cybersikkerhed. Vores phishing træningsprogrammer uddanner dine medarbejdere om at genkende og undgå phishing-forsøg, hvilket markant reducerer risikoen for succesfulde angreb. Læs mere her.

Kontakt BestSecurity

I lyset af stigende cybertrusler og reguleringskrav kan et samarbejde med en pålidelig IT-sikkerhedsleverandør som BestSecurity gøre en stor forskel for virksomheder. Vores omfattende løsninger, herunder Total Sikkerhed, Microsoft 365 beskyttelse, RMM værktøjer og phishing træning, sikrer at din virksomhed er godt beskyttet og overholder de nyeste standarder.

For mere information om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre din virksomhed kan du læse mere her eller kontakte os direkte.

bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige løsning til dig og din virksomhed.

bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige IT-løsning til dig.