fbpx

DATO

20/06/2024

Trend Micro får enestående resultater i MITRE test

Trend Micro opnår enestående resultater i MITRE test med 100% trusselsdetektion, hvilket bekræfter deres førende position inden for avanceret cybersikkerhed

Enestående resultater i MITRE test

Trend Micro har opnået enestående resultater i de seneste MITRE Engenuity ATT&CK test med 100% trusselsdetektion. Denne præstation er en stor milepæl inden for cybersikkerhed og bekræfter Trend Micros position som førende inden for avanceret trusselsdetektion.

En uovertruffen præstation

MITRE Engenuity ATT&CK testene er anerkendt som en af de mest omfattende og krævende test af cybersikkerhedsløsninger. I denne test blev Trend Micro udsat for avancerede angrebsscenarier fra to velkendte trusselsaktører, menuPass og BlackCat/ALPHV. På trods af kompleksiteten og sofistikeringen af disse angreb, opnåede Trend Micro 100% detektionsdækning. Dette betyder, at alle trusselsaktiviteter blev korrekt identificeret og håndteret.

Teknisk analyse af hændelser

Ifølge de daglige hændelsesrapporter fra MITRE evalueringerne blev Trend Micro udsat for flere angrebsscenarier. For eksempel blev der anvendt gyldige domæneoplysninger fra en tredjeparts Managed Services Provider (MSP), som blev misbrugt til at få adgang via Remote Desktop Protocol (RDP)​​​​. I en anden hændelse blev en VERSION.dll-fil brugt til at køre en række ondsindede kommandoer ved hjælp af Rundll32-teknikken​​. Andre hændelser inkluderede HTTP-forbindelser via ikke-standard porte og detektion af værktøjer, der ofte bruges af red team-hold, som f.eks. Metasploit og Empire​​.

Trend Micros teknologiske overlegenhed

Trend Micros enestående resultater i MITRE testene er et bevis på deres teknologiske overlegenhed. Deres Managed Detection and Response (MDR) tjeneste kombinerer avanceret trusselsefterretning med indbygget telemetri for at levere en omfattende sikkerhedsløsning. Dette gør det muligt for virksomheder at beskytte sig mod de mest sofistikerede cybertrusler.

Hvorfor 100% detektionsdækning er vigtigt

At opnå 100% detektionsdækning er ikke blot en teknisk præstation; det har reel betydning for virksomheders sikkerhed. Når alle trusler opdages og håndteres, reduceres risikoen for databrud og systemkompromittering markant. Dette giver virksomhederne ro i sindet og mulighed for at fokusere på deres kerneforretning uden konstant at bekymre sig om cybertrusler.

BestSecurity og Trend Micro: Din forsvarspartner

Hos BestSecurity tilbyder vi Trend Micros førende cybersikkerhedsløsninger med dansk support. Vores team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at implementere og optimere Trend Micros løsninger, så de passer perfekt til din virksomheds behov. Med proaktiv trusselsjagt sikrer vi, at din virksomhed altid er beskyttet.

Fordele ved BestSecurity Total Sikkerhed

  • Enestående trusselsdetektion: Trend Micros løsninger har bevist deres evne til at opdage alle trusler, hvilket sikrer maksimal beskyttelse.
  • Avanceret trusselsefterretning: Adgang til Trend Research og Zero-Day Initiative (ZDI) giver indsigt i nye og udviklende trusler.
  • Dansk support: Vores danske team er klar til at yde skræddersyet support og rådgivning.
  • Proaktiv beskyttelse: Med proaktiv trusselsjagt og hurtig incident response er din virksomhed altid et skridt foran.
  • Global beskyttelse: Trend Micro beskytter tusindvis af kunder verden over, hvilket giver pålidelighed og tryghed.

Læs den komplette rapport

For at forstå, hvordan din forsvarsposition kan styrkes med Trend Micros MDR-tjeneste, anbefaler vi at læse den komplette MITRE Engenuity ATT&CK rapport. Få rapporten her.

Med BestSecurity og Trend Micro får du den bedste beskyttelse mod cybertrusler. Vi er her for at sikre, at din virksomhed er sikret mod alle former for angreb, og at du altid har den support, du har brug for.

Kontakt os for at lære mere om, hvordan BestSecurity og Trend Micro kan beskytte din virksomhed.

bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige løsning til dig og din virksomhed.

bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige IT-løsning til dig.