INSTALLERET AF 500 MILLIONER BRUGERE FRA HELE VERDEN. INNOVATION OG STOR PASSION FOR IT-SIKKERHED ER HJERTET BAG BITDEFENDER.

 

Det handler om at være sikker!

BestSecurity er sat i verden for at sikre, at din færden på nettet, føles mere end sikkert.

Hos BestSecurity mener vi at alle mennesker har ret til at beskytte deres værdifulde data. Ingen bør frygte tabet af uerstattelige billeder, dokumenter eller opleve usikkerhed, når der er systemnedbrud.

BestSecurity har via unikke samarbejdsaftaler med virksomheder håndplukket de bedste produkter der findes på markedet. Producenten vi har valgt at samarbejde med er Bitdefender, som absolut ligger helt forrest på alle tests der laves, og har adskillige priser i baggagen og er kåret som Bedst i Test flere år i træk.

 

Hos BestSecurity arbejder vi med at videresælge disse softwareprodukter som en service, hvor du som køber modtager et download-link til softwareproduktet og en licensnøgle til aktivering af licensperioden.

Alt sker via e-mail, og du kan få support fra os til at installere produktet uden omkostning. Du er med andre ord ikke alene om at sikre din computer bedst muligt.

Det hele er nemt, hurtigt og omkostningsfrit.