fbpx

Er dine enheder sikret?

BestSecurity er officiel Bitdefender partner og vi tilbyder markedets bedste løsninger når det gælder sikkerhed. Bitdefender beskytter over 500 millioner computere i 150 forskellige lande.

bitdefender partner

Konsekvent beskyttelse - kombineret med netværkssikkerhed

BestSecurity er officiel Bitdefender partner og vi tilbyder makedets bedste løsninger når det gælder sikkerhed. Bitdefender beskytter over 500 millioner computere i 150 forskellige lande.

Sikkerhedsteknologi i topkvalitet

Bitdefender har haft industriens bedste sikkerhedsrate, i de sidste fem år. Bitdefender bruger avanceret kunstig intelligens, og andre revolutionerende teknologier til at opdage, identificere og øjeblikkeligt blokere selv de nyeste trusler, før de kan give dig problemer. Du får de mest innovative teknologier, der forudsiger, forhindrer, opdager og afhjælper selv de nyeste cybertrusler med Bitdefender. 

Bitdefender har også en masse specielle features, der kan udfylde en masse forskellige behov.

Sikker mod alle nye og eksisterende trusler At bruge mere tid online kan udsætte dig for adskillige cyberangreb. Bitdefenders beskyttelse i flere lag beskytter dine dokumenter, billeder og videoer mod alle kendte og nye trusler, herunder ransomware, malware.

AV-Test kørte juli-august 2020 en Windows 10 test, og her leverede Bitdefender super flotte resultater, hvor de blokerede 100 % af test-truslerne.

Den første test, en rigtig ransomware-prøve som er lavet, blev elimineret næsten øjeblikkeligt, hvor  Bitdefender dræbte processen, før den kunne forårsage skade. Anden test var en egen brugerdefineret ransomware-simulator. Det handler om så simpelt en malware-prøve, som du kunne få, men det er også noget, Bitdefender aldrig ville have set før, hvilket giver mulighed for at evaluere, hvordan Antivirus Plus fungerer, når de præsenteres med helt nye trusler.

Der blev kørt test software, og på bare en brøkdel af et sekund skar Bitdefenders motor ind og viste en alarm. Ikke kun havde det opdaget og dræbt test truslen, men Bitdefenders Ransomware Remediation-teknologi gendannede med succes de ti filer, som vores software havde formået at kryptere.

it-sikkerhed

Uovertruffen trusselsdetektion stopper sofistikeret farlig malware

parental

Avanceret forældrekontrol sikrer dine børn når de er online

multilayer

Multilags ransomware-beskyttelse sikrer dine filer på enheden

secure vpn

Sikker VPN for fuldstændigt online privatliv

minimall

Minimal indflydelse på din systemydelse & præstation

Firewall

Bitdefender Firewall tilføjer et ekstra beskyttelseslag ved at blokere potentielt ondsindede applikationer, der ønsker at oprette forbindelse til internettet. Dine personlige oplysninger forbliver sikre fra hackere og data-snoops. Bitdefender Firewall er blevet designet for at fokusere på brugervenligheden og give bedre styring af applikationsregler.

Anti-phishing-beskyttelse

Online-svindel er stigende, men med vores avancerede beskyttelse mod phishing, er du beskyttet og ude af fare. Bitdefender søger og blokerer websteder, der maskeres som pålidelige, for at stjæle personfølsomme data såsom adgangskoder og kreditkortnumre.

Sikker netbank

Beskyt din betaling, mens du handler online, eller foretager transaktioner på din netbank, gennem en unik, dedikeret browser, der sikrer dine transaktioner for at forhindre svindel. Det fungerer helt som du kender det fra andre browsere, som Google Chrome eller Edge. Bitdefender SafePay Browser er blot en sikker måde at gøre det på.

Hurtig, anonym og sikker, mens du surfer på nettet

Med Bitdefender VPN kan du stoppe med at bekymre dig om privatlivets fred på nettet. Det beskytter din online tilstedeværelse ved at kryptere al internettrafik. Beskyt dine bankoplysninger, adgangskoder og downloads fra hackere, når du bruger en Wi-Fi-forbindelse.

Spil, film og arbejdstilstande

Bitdefender registrerer, når du spiller, arbejder eller ser en film, så den ved ikke at genere dig med unødvendige anmodninger. På denne måde kan du fokusere på, hvad der er vigtigt. Afhængigt af hvad du vælger at gøre på dine enheder, stopper Bitdefender midlertidigt pop op-vinduer, justerer visuelle indstillinger og sætter uvigtige baggrundaktiviteter på pause, så du kan nyde din enhed maksimalt.

Optimeringsværktøj

Optimeringsværktøjer kan forbedre din computers opstartstid og samlede ydeevne, hvilket både gør din computer markant mere funktionsdygtig men også meget mere brugbar. Kombineret med skræddersyet vedligeholdelse og support, et par gange årligt, vil dette kunne forlænge levetiden, af din computer. 

Flere virksomheder har under coronakrisen oplevet et større antal cyberangreb​

Omtrent 86 pct. af it-afdelingerne i danske virksomheder, oplevede et øget antal cyberangreb under corona krisen. Det viser en ny undersøgelse, som er udarbejdet til softwareudvikleren Bitdefender.

Rapporten ”Covid-19’s varige aftryk på cybersikkerhed” er udarbejdet af Sapio Research, og blev gennemført ved en rundspørge blandt 6.724 sikkerheds- og it-professionelle i maj 2020 i Storbritannien, USA, Australien/New Zealand, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark og Sverige.

Et udpluk fra den danske del af undersøgelsen viser, at det er en bred kam af virksomheder, der er udsat for cyberkriminalitet herhjemme i Danmark.

Respondenterne afslører, at de vurderer, at den offentlige sektor samt finans- og sundhedssektoren er hårdest ramt, under corona krisen.

På samme tid viser undersøgelsen, at lidt over halvdelen af it-afdelingerne i danske virksomheder ikke havde en foregående kriseplan, da corona ramte.

 »Mindst halvdelen af virksomhederne indrømmede, at de ikke var forberedt på et scenarie som dette. Imens hackerne straks udnytter de nye muligheder, der bød sig,« siger Liviu Arsene, der er global cybersikkerheds-researcher hos Bitdefender, i en kommentar.

En af årsagerne til, at virksomhederne oplevede flere cyberangreb, er bl.a. at mange medarbejdere, arbejdede hjemmefra på usikre forbindelser. Og det er noget, som de it-kriminelle udnytter sig af, understreger Liviu Arsene.

»Forandring er altid en trussel mod cybersikkerhed, lige såvel som det at være uforberedt. Der er meget på spil i forhold til at miste kundernes loyalitet og tillid – for ikke at tale om bundlinjen,« siger han.

lenovo thinkstation

Komplet computerløsning

BestSecurity har, i samarbejde med Lenovo, udvalgt de bedste løsninger til virksomheder. Om det er en traditionel stationær computer eller en mobil løsning, med en bærbar og docking station, så har vi løsningen, der passer til jeres virksomhed.

Vi kan levere hurtige og sikre Lenovo løsninger, med med op til 3 års antivirus og diverse supportløsninger. Vi har løsninger i alle prisklasser, og bestiller du en computerløsning fra BestSecurity, kan vi installere alle de programmer du ønsker, så du bare skal tænde for computeren og indtaste din personlige kode, når du modtager din nye computer. 

Kontakt vores IT chef Andreas Mortensen, am@bestsecurity.dk for at få en behovsanalyse og sparring på valg af udstyr.

Mange virksomheder opgiver kampen mod cyberkriminelle på forhånd​

Virksomhedernes frygt for internetkriminalitet, slår igen rekorder – og det med god grund.

Ifølge en ny undersøgelse fra PwC, som er foretaget blandt mere end 6.000 erhvervsfolk fra 115 lande, udgør cyberkriminalitet nu en tredjedel af al økonomisk kriminalitet, som bliver anmeldt på verdensplan. ”Vores undersøgelse viser, at cyberkriminalitet er et voksende problem for mange virksomheder. Alligevel er det dog de færreste, der er gearet til at håndtere det, og det er problematisk. Det her er desværre kommet for at blive. De kriminelle bliver dygtigere og dygtigere, og derfor er det vigtigt, at virksomhederne gør noget ved det,” fortæller PwC’s ekspert i virksomhedskriminalitet, Sofus Tengvad.

Kampen mod cyberkriminalitet skal bekæmpes effektivt

Vi kan beskytte dig, og din virksomhed mod cyberangreb. Med en af vores produktpakker, bliver alle jeres computere og data sikret.

Vi har indgået partnerskab med Bitdefender, der er en af verdens allerbedste antivirus producenter. I marts 2014 blev Bitdefender, sammen med Symantec, valgt til at beskytte den danske stat imod udefrakommende IT-trusler. Bitdefender ligger helt i front på alle tests, og har adskillige priser i bagagen, og er kåret som Bedst i Test flere år i træk. Bitdefender er repræsenteret i mere end 100 lande og har flere end 400 millioner brugere, og samarbejder blandt andre med IBM og Virgin.

Den nuværende Bitdefender version 2022, sikrer din virksomhed mod cyberangreb og ødelæggende uønskede virusser.

BestSecurity er med jer hele vejen. Vi renser samt optimerer jeres computere og hjælper med at installere den valgte erhvervsløsning.

Vi sidder blot et klik væk, og er klar til at hjælpe din virksomhed.

Det handler om at være sikker.

bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige løsning til din virksomhed.

bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige IT-løsning til dig.