Sikkerhed, Cloud backup & ubegrænset IT-support

Sikkerhed
0%
Cloud backup
0%
IT support
0%

Har du styr på firmaets sikkerhed, uerstattelige filer og persondata?​

Har du sikret dig mod cyberangreb, før det er for sent? Kun under halvdelen af danske virksomheder har styr på deres sikkerhed, resten står uden beskyttelse og er derfor i fare da antallet af angreb på danske virksomheder vokser eksplosivt. 

I 2014 var der 60.000 angreb, der havde forvoldt virksomheder økonomiske udgifter. Bare fire år senere i 2018 voksede det antal sig til hele 210.000 angreb, hvor hvert individuelt angreb havde økonomiske konsekvenser for virksomhederne, der blev ramt.
Denne eksponentielle stigning er utroligt alarmerende. Folk generelt bliver nødt til at reagere på dette, men især virksomheder bliver nødt til at reagere, da de er oplagte mål.

Her hos BestSecurity holder vi os opdateret på trusler og trends, og er derfor klar med løsninger samt vejledning, der kan betale sig, grundet at vi som det eneste sikkerhedsfirma går ud og tilbyder mindre firmaer samme tilbud som vi tilbyder privat personer og familier.

Sikkerhed på telefonen og computeren i firmaet.

Undersøgelser viser, at de danske virksomheder “tror”, at de ikke behøver sikkerhed på deres telefoner! Det er desværre under hver fjerde virksomhed, der bruger professionelle sikkerhedsprogrammer på deres telefoner og tablets. Dette øger risikoen for, at en telefon bliver hacket.

Samtidig viser undersøgelser, at de danske virksomheder “satser på”, at de ikke behøver sikkerhed på deres computere! Det er desværre under 40 % der bruger professionelle sikkerhedsprogrammer på deres computere, selvom det er en kæmpe risiko.

Sikkerhed

BestSecurity har, via unikke samarbejdsaftaler med virksomheder, håndplukket de bedste produkter, der findes på markedet. Producenten vi har valgt at samarbejde med er Bitdefender, som absolut ligger helt forrest på alle tests der laves, har adskillige priser i baggagen og er kåret som Bedst i Test flere år i træk.

Cloud backup

BestSecurity Cloud løsning er en af de smarteste på markedet pt.
Vi sætter nye standarder for sikkerhed, og har nogle features,  der vil overbevise enhver privatperson eller erhvervsdrivende i Danmark. F.eks. kan datatab på en arbejdsstationer betyde dage med nedetid og ekstra omkostninger til at genskabe information eller geninstallere værktøjer. Men med BestSecurity Cloud løsningen er der mulighed for at være oppe og kørende efter ganske kort tid!

IT support

Hos BestSecurity er det meget vigtigt at yde en god service, og du har derfor både mulighed for at kontakte vores support team på telefon eller via e-mail. Derefter vil en af vores dygtige supportere hjælpe dig hurtigst muligt. Hos BestSecurity er vi stolte over, at kunne yde den bedste rådgivning, når det kommer til sikkerhed til din virksomhed. Vores rådgivere står til rådighed, og vil kunne finde den løsning, der passer bedst til jer. Vores supportere kan tilgå jeres computere via vores fjernstyringssoftware, og dermed vil de fleste problemer kunne løses uden at vores teknikere skal køre ud til jer. Der er, mod merbetaling, mulighed for at få 24/7 support, hvis det er en nødvendighed.

Rådgivning og support til små og mellemstore virksomheder

Hos BestSecurity sætter vi virkelig en ære i, at yde den bedste rådgivning når det kommer til sikkerhed til din virksomhed. Vores rådgivere står til rådighed, og vil kunne finde den løsning der passer til jer. Vores supportere kan tilgå jeres computere via vores fjernstyringssoftware, og dermed vil de fleste problemer kunne løses uden at vores teknikkere skal køre til jer. Der er mulighed for at få 24/7 support hvis det er en nødvendighed mod merbetaling.

Kontakt os på telefon 82 82 82 95

Du er også velkommen til at kontakte erhvervschefen direkte:

Rasmus Berg,
Erhvervschef
rb@bestsecurity.dk
telefon 78 70 63 70

Herunder har vi listet nogle af de brancher vores kunder repræsenterer:

Usikret hjemme- arbejdsplads...

BestSecurity rådgiver firmaer, med hensyn til sikkerhed og backup af følsom og vigtig data. Med tanke på hvor sårbare firmaer er mod hackerangreb, er det skræmmende hvad vi oplever når vi laver vores sikkerhedstjek.

+ 0
Erhvervskunder
+ 0
Privatkunder
0 %
Oplever en øgning i cyberangreb
under coronakrisen

Flere virksomheder har under coronakrisen oplevet et større antal cyberangreb​

Omtrent 86 pct. af it-afdelingerne i danske virksomheder, oplevede et øget antal cyberangreb under corona krisen. Det viser en ny undersøgelse, som er udarbejdet til softwareudvikleren Bitdefender.

Rapporten ”Covid-19’s varige aftryk på cybersikkerhed” er udarbejdet af Sapio Research, og blev gennemført ved en rundspørge blandt 6.724 sikkerheds- og it-professionelle i maj 2020 i Storbritannien, USA, Australien/New Zealand, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark og Sverige.

Et udpluk fra den danske del af undersøgelsen viser, at det er en bred kam af virksomheder, der er udsat for cyberkriminalitet herhjemme i Danmark.

Respondenterne afslører, at de vurderer, at den offentlige sektor samt finans- og sundhedssektoren er hårdest ramt, under corona krisen.

På samme tid viser undersøgelsen, at lidt over halvdelen af it-afdelingerne i danske virksomheder ikke havde en foregående kriseplan, da corona ramte.

 »Mindst halvdelen af virksomhederne indrømmede, at de ikke var forberedt på et scenarie som dette. Imens hackerne straks udnytter de nye muligheder, der bød sig,« siger Liviu Arsene, der er global cybersikkerheds-researcher hos Bitdefender, i en kommentar.

En af årsagerne til, at virksomhederne oplevede flere cyberangreb, er bl.a. at mange medarbejdere, arbejdede hjemmefra på usikre forbindelser. Og det er noget, som de it-kriminelle udnytter sig af, understreger Liviu Arsene.

»Forandring er altid en trussel mod cybersikkerhed, lige såvel som det at være uforberedt. Der er meget på spil i forhold til at miste kundernes loyalitet og tillid – for ikke at tale om bundlinjen,« siger han.

Komplet computerløsning

BestSecurity har, i samarbejde med Lenovo, udvalgt de bedste løsninger til virksomheder. Om det er en traditionel stationær computer eller en mobil løsning, med en bærbar og docking station, så har vi løsningen, der passer til jeres virksomhed.

Vi kan levere hurtige og sikre Lenovo løsninger, med med op til 3 års antivirus og diverse supportløsninger. Vi har løsninger i alle prisklasser, og bestiller du en computerløsning fra BestSecurity, kan vi installere alle de programmer du ønsker, så du bare skal tænde for computeren og indtaste din personlige kode, når du modtager din nye computer. 

Kontakt vores IT chef Andreas Mortensen, am@bestsecurity.dk for at få en behovsanalyse og sparring på valg af udstyr.

Hårdest ramte brancher ifølge danske it-professionelle:

  • Finansielle virksomheder (43 pct.)
  • Sundhedssektoren (inkl. telemedicin) (34 pct.)
  • Den offentlige sektor (29 pct.)
  • Detailhandel (22 pct.)
  • Energisektoren (20 pct.)
  • Uddannelse (18 pct.)

Kilde: Bitdefender (Sapio Research)

Mange virksomheder opgiver kampen mod cyberkriminelle på forhånd​

Virksomhedernes frygt for internetkriminalitet, slår igen rekorder – og det med god grund.

Ifølge en ny undersøgelse fra PwC, som er foretaget blandt mere end 6.000 erhvervsfolk fra 115 lande, udgør cyberkriminalitet nu en tredjedel af al økonomisk kriminalitet, som bliver anmeldt på verdensplan. ”Vores undersøgelse viser, at cyberkriminalitet er et voksende problem for mange virksomheder. Alligevel er det dog de færreste, der er gearet til at håndtere det, og det er problematisk. Det her er desværre kommet for at blive. De kriminelle bliver dygtigere og dygtigere, og derfor er det vigtigt, at virksomhederne gør noget ved det,” fortæller PwC’s ekspert i virksomhedskriminalitet, Sofus Tengvad.

Kampen mod cyberkriminalitet skal bekæmpes effektivt

Vi kan beskytte dig, og din virksomhed mod cyberangreb. Med en af vores produktpakker, bliver alle jeres computere og data sikret.

Vi har indgået partnerskab med Bitdefender, der er en af verdens allerbedste antivirus producenter. I marts 2014 blev Bitdefender, sammen med Symantec, valgt til at beskytte den danske stat imod udefrakommende IT-trusler. Bitdefender ligger helt i front på alle tests, og har adskillige priser i bagagen, og er kåret som Bedst i Test flere år i træk. Bitdefender er repræsenteret i mere end 100 lande og har flere end 400 millioner brugere, og samarbejder blandt andre med IBM og Virgin.

Den nuværende Bitdefender version 2021, sikrer din virksomhed mod cyberangreb og ødelæggende uønskede virusser.

BestSecurity er med jer hele vejen. Vi renser samt optimerer jeres computere og hjælper med at installere den valgte erhvervsløsning.

Vi sidder blot et klik væk, og er klar til at hjælpe din virksomhed.

Det handler om at være sikker.

Hvis du gerne vil ringes op?