Vi elsker at hjælpe vores kunder – det handler om at være sikker!

Danmark og dansk erhvervsliv har ikke sikret sig ordentligt mod cybertrusler

Ingen kan vide sig sikker, når de færdes på nettet. Truslen om cyberspionage er meget høj i Danmark, lyder det fra Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) i den seneste trusselsvurdering for 2018. I går har regeringen derfor præsenteret en ny ambitiøs cyberstrategi med et samlet budget på 1,5 milliarder kroner. Både borgere, virksomheder og myndigheder skal styrkes endnu mere i kampen imod cyberangreb og digitale trusler med en ny national strategi for cyber- og informationssikkerhed.

”Truslen fra hackere og it-kriminelle imod borgere, virksomheder og myndigheder er rykket meget tæt på, og de digitale angreb bliver flere og stadig mere avancerede. Med denne strategi styrker vi vores evne til at forsvare samfundet imod cyberangreb,” siger innovationsminister Sophie Løhde.

Strategien består af 25 konkrete initiativer, der skal styrke samfundets forsvar imod cyberangreb og it-kriminelle.

Læs mere

Mange virksomheder opgiver kampen mod cyberkriminelle på forhånd

Virksomhedernes frygt for internetkriminalitet slår igen rekorder – og det med god grund.

Ifølge en ny undersøgelse fra PwC, som er foretaget blandt mere end 6.000 erhvervsfolk fra 115 lande, udgør cyberkriminalitet nu en tredjedel af al økonomisk kriminalitet, der bliver anmeldt på verdensplan. ”Vores undersøgelse viser, at cyberkriminalitet er et voksende problem for mange virksomheder. Alligevel er det dog de færreste, der er gearet til at håndtere det, og det er problematisk. Det her er desværre kommet for at blive. De kriminelle bliver dygtigere og dygtigere, og derfor er det vigtigt, at virksomhederne gør noget ved det,” fortæller PwC’s ekspert i virksomhedskriminalitet, Sofus Tengvad.
Kampen mod cyberkriminalitet skal kæmpes.

Vi kan beskytte dig og din virksomhed mod cyberangreb. Med en af vores produktpakker (hvilke), bliver alle jeres computere og data sikret.

Vi har indgået partnerskab med Bitdefender, der er en af verdens allerbedste antivirus producenter. I marts 2014 blev Bitdefender, sammen med Symantec, valgt til at beskytte den danske stat imod udefrakommende IT-trusler. Bitdefender ligger helt i front på alle tests, og har adskillige priser i baggagen, og er kåret som Bedst i Test flere år i træk. Bitdefender er repræsenteret i mere end 100 lande og har flere end 400 millioner brugere, og samarbejder blandt andre med IBM og Virgin.

Den nuværende Bitdefender version 2019 sikrer din virksomhed mod cyberangreb og ødelæggende virus.

BestSecurity er med jer hele vejen. Vi renser, optimerer jeres computere og hjælper med at installere den valgte erhvervsløsning.

Vi sidder blot et klik væk, og er klar til at hjælpe din virksomhed. Det handler om at være sikker.

Rådgivning og support til små og mellemstore virksomheder

 

 

Hos BestSecurity sætter vi virkelig en ære i at yde den bedste rådgivning når det kommer til sikkerhed til din virksomhed. Vores rådgivere står til rådighed og vil kunne finde den løsning der passer til jer. Vores supportere kan tilgå jeres computere via vores fjernbetjenings software og dermed vil de fleste problemer kunne løses uden at vores teknikkere skal køre til jer. Der er mulighed for at få 24/7 support hvis det er en nødvendighed mod merbetaling.

Kontakt os på telefon  82 82 82 35
Alexander Rasmussen, Salgschef, Ar@bestsecurity.dk

Lasse Sørensen, Erhvervsrådgiver, Ls@bestsecurity.dk
Dan Jørgensen,
Erhvervsrådgiver, Dj@bestsecurity.dk

Hos BestSecurity får du tre af de bedste produkter samlet i én sikkerhedsløsning

Bitdefender + Safe Cloud sikrer dig og dine data – vores support hjælper dig med opsætningen

Bitdefender

Bitdefender går forrest når det gælder beskyttelse af dig og din online færden.

Læs mere

Safe Cloud

Safe Cloud er det bedste produkt vi kan  tilbyde til sikring af dit digitale liv.

Læs mere

Support

Vores supportafdeling bliver rost til skyerne af tilfredse kunder. De giver aldrig op!

Læs mere

Komplet computerløsning

BestSecurity har i samarbejde udvalgt de beste løsninger til virksomheder, og det er en traditionel stationær computer eller en mobil løsning med en bærbar med docking station så har vi løsningen. Vi kan levere hurtig og sikker Lenovo pc med med op til 3 års antivirus og 3 års ubegrænset support. Vi har løsninger i alle prisklasser, og bestiller du en computerløsning fra BestSecurity kan vi installeret alle de programmer du ønsker så du bare skal tænde for computeren og indtaste din personlige kode.

Hvis du køber en komplet computerløsning hos BestSecurity er der service til døren hvis den går i stykker og 3 års garanti i modsætning til dem man kan købe på nettet

Vi er klar
til at hjælpe dig

Vores erhvervsrådgivere sidder klar til at hjælpe dig så sikkerhed og backup kan komme i top. Kontakt os hvis du har spørgsmål. Er det uden for vores normale åbningstider lægger du bare en besked nede til højre på forsiden og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

BestSecurity
åbningstider

Man – Tors: 09:00 – 17:00
Fre: 09:00 – 16:30

Du får altid svar indenfor 24 timer.
Vi ser frem til at hjælpe dig
Ring på 82 82 82 35

Kundeservice

Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne.
Ring på 82 82 82 35

Support

Har du brug for support kan du evt. bruge vores chat i højre hjørne.

e-mærket

Vi er e-mærket for din skyld

Trustpilot

Vi har intet at skjule, læs hvad vores kunder mener.