Har du sikkerheden på plads?

Lad os sikre firmaets digitale 
ehneder via vores sikkerhedspakker
og krypterede backupløsning

Har du styr på
firmaets sikkerhed,
uerstattelige filer
og persondata?

Har du sikret dig mod cyberangreb før det er for sent? Under halvdelen af danske virksomheder har styr på det og angreb på danske virksomheder vokser  eksplosivt og målt på angreb der direkte har påført økonomiske udgifter så var der ca 60.000 angreb i 2014, og i 2018 var der langt over 210.000 angreb. Det er en alarmerende stigning som alle bliver nødt til at reagere på, ikke mindst virksomheder. Vi er som Bitdefender partner opdateret på trusler og trends, og vi er klar med løsninger og vejledning der er til at betale. Som det eneste sikkerhedsfirma går vi ud og tilbyder mindre firmaer samme deal som vi tilbyder til privatpersoner og familier.

Sikkerhed på telefonen og computeren i firmaet.

Undersøgelser viser at de danske virksomheder “tror” at de ikke behøver sikkerhed på deres telefoner! Det er desværre under hver fjerde der bruger professionelle sikkerhedsprogrammer på deres telefoner og tablets hvilket medfører stor risiko for at telefonen bliver hacket. Samtidig viser undersøgelser at de danske virksomheder “satser på” at de ikke behøver sikkerhed på deres computere! Det er desværre under 40% der bruger professionelle sikkerhedsprogrammer på deres computere selvom det er en kæmpe risiko.

Vores 3 bedste produkter samlet i én løsning

Bitdefender

Bitdefender går forrest når det gælder beskyttelse af dig og din online færden.

Læs mere

Support

Vores supportafdeling bliver rost til skyerne af tilfredse kunder. De giver aldrig op!

Læs mere

BestSecurity Cloud

BestSecurity Cloud er det bedste produkt vi kan  tilbyde til sikring af dit digitale liv.

Læs mere

Rådgivning og support til små og mellemstore virksomheder

 

 

Rådgivning og support til små og mellemstore virksomheder

Hos BestSecurity sætter vi virkelig en ære i at yde den bedste rådgivning når det kommer til sikkerhed til din virksomhed. Vores rådgivere står til rådighed og vil kunne finde den løsning der passer til jer. Vores supportere kan tilgå jeres computere via vores fjernbetjenings software og dermed vil de fleste problemer kunne løses uden at vores teknikkere skal køre til jer. Der er mulighed for at få 24/7 support hvis det er en nødvendighed mod merbetaling.

Kontakt os på telefon  82 82 82 95
Andreas Mortensen
, Supportchef, am@bestsecurity.dk

Komplet computerløsning

BestSecurity har i samarbejde udvalgt de beste løsninger til virksomheder, og det er en traditionel stationær computer eller en mobil løsning med en bærbar med docking station så har vi løsningen. Vi kan levere hurtig og sikker Lenovo løsning med med op til 3 års antivirus og diverse supportløsninger. Vi har løsninger i alle prisklasser, og bestiller du en computerløsning fra BestSecurity kan vi installeret alle de programmer du ønsker så du bare skal tænde for computeren og indtaste din personlige kode.

Kontakt vores erhvervsafdeling for at få en behovsanalyse og sparring på valg af udstyr.

Mange virksomheder opgiver kampen mod cyberkriminelle på forhånd

Mange virksomheder opgiver kampen mod cyberkriminelle på forhånd

Virksomhedernes frygt for internetkriminalitet slår igen rekorder – og det med god grund.

Ifølge en ny undersøgelse fra PwC, som er foretaget blandt mere end 6.000 erhvervsfolk fra 115 lande, udgør cyberkriminalitet nu en tredjedel af al økonomisk kriminalitet, der bliver anmeldt på verdensplan. ”Vores undersøgelse viser, at cyberkriminalitet er et voksende problem for mange virksomheder. Alligevel er det dog de færreste, der er gearet til at håndtere det, og det er problematisk. Det her er desværre kommet for at blive. De kriminelle bliver dygtigere og dygtigere, og derfor er det vigtigt, at virksomhederne gør noget ved det,” fortæller PwC’s ekspert i virksomhedskriminalitet, Sofus Tengvad.
Kampen mod cyberkriminalitet skal kæmpes.

Vi kan beskytte dig og din virksomhed mod cyberangreb. Med en af vores produktpakker (hvilke), bliver alle jeres computere og data sikret.

Vi har indgået partnerskab med Bitdefender, der er en af verdens allerbedste antivirus producenter. I marts 2014 blev Bitdefender, sammen med Symantec, valgt til at beskytte den danske stat imod udefrakommende IT-trusler. Bitdefender ligger helt i front på alle tests, og har adskillige priser i baggagen, og er kåret som Bedst i Test flere år i træk. Bitdefender er repræsenteret i mere end 100 lande og har flere end 400 millioner brugere, og samarbejder blandt andre med IBM og Virgin.

Den nuværende Bitdefender version 2021 sikrer din virksomhed mod cyberangreb og ødelæggende virus.

BestSecurity er med jer hele vejen. Vi renser, optimerer jeres computere og hjælper med at installere den valgte erhvervsløsning.

Vi sidder blot et klik væk, og er klar til at hjælpe din virksomhed. Det handler om at være sikker.

Udfyld nedenstående formular og vores erhvervsafdeling vil kontakte dig hurtigst muligt

Firmaoplysninger

BestSecurity.dk ApS
Cvr: 38821148

Afdeling øst

Gammel Kongevej 1
1610 København V

Afdeling vest
Anelystparken 31
8381 Tilst

Business afdeling
Telefon:
 (+45) 82 82 82 95
Email: hello@bestsecurity.dk

Vi er klar
til at hjælpe dig

Vores erhvervsrådgivere sidder klar til at hjælpe dig så sikkerhed og backup kan komme i top. Kontakt os hvis du har spørgsmål. Er det uden for vores normale åbningstider lægger du bare en besked nede til højre på forsiden og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

BestSecurity
åbningstider

Man – Tors: 09:00 – 17:00
Fre: 09:00 – 16:30

Du får altid svar indenfor 24 timer.
Vi ser frem til at hjælpe dig
Ring på 82 82 82 95

Kundeservice

Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne.
Ring på 82 82 82 95

Support

Har du brug for support kan du evt. bruge vores chat i højre hjørne.

e-mærket

Vi er e-mærket for din skyld

Trustpilot

Vi har intet at skjule, læs hvad vores kunder mener.