fbpx

De fleste virksomheder er dårligt rustede til at tackle cyberangreb

Hvad ville Din virksomhed opnå, hvis antivirus programmet i Jeres IT-løsning blev øget til det absolut bedste?

BestSecurity kan i samarbejde med Trend Micro™ levere det ypperste indenfor monitorerede antivirusløsninger til små og mellemstore virksomheder. 

BestSecurity Total Sikkerhed er en del af vores samlede IT-løsning, som også består af Cloud Backup og ubegrænset IT-support.

Trend Micro™ regnes som værende et af de bedste i branchen, og vi kan nu tilbyde det absolut bedste til danske SMV’er. Vi er 100% opdaterede på de nyeste innovationer og giver en fremtidssikret rådgivning.

Er din virksomhed opdateret på udfordringerne ved den moderne og fleksible arbejdsplads?

Under halvdelen af danske virksomheder har styr på deres sikkerhed, resten står uden beskyttelse og er derfor i fare. Antallet af angreb på danske virksomheder vokser eksplosivt. Det er tid til at få styr på din digitale sikkerhed.

Vigtigheden af firmaets Backup-plan kan nærmest ikke gentages for mange gange. Tag en beslutning inden alle data er hacket eller mistet på en anden måde!

BestSecurity giver dig 30 dages retention og du kan genskabe enhver fil til hvilken som helst dag inden for 30 dage.

Via vores fjernstyringsprogram, Connect Wise, løser vores supportere små og store problemer hos vores kunder. Covid-19 pandemien har flyttet grænser for hvad der kan løses via fjernsupport. Vi har fjernet alle kørselsomkostningerne og sætter dermed nye standarder for, hvad en ubegrænset supportløsning koster. 

Moderne Microsoft produktivitetsværktøjer

BestSecurity er Microsoft Partner og et godt valg, hvis I ønsker at samle jeres IT-løsninger ét sted og samtidigt digitalisere jeres arbejdsgange. Microsoft 365 er en abonnementstjeneste, der sikrer, at du altid har de mest opdaterede moderne produktivitetsværktøjer fra Microsoft. 

Hvad siger vores kunder?

Er ulykken ude... så kan der reddes liv med en hjertestarter og et førstehjælpskursus.

Sammen med First-8 skaber vi et mere sikkert Danmark. Vi har i 2020 indgået et stærkt samarbejde med First-8, så vi kan sørge for at sikkerheden er i orden, hvis der sker en ulykke.

Mange privatpersoner er begyndt at have en hjertestarter liggende i bilen, så de en dag vil være i stand til at redde liv.

Hvis du gerne vil ringes op?