fbpx

IT Support

Vi sidder klar i alle hverdage, til at hjælpe med digitale udfordringer i virksomheden

Hos BestSecurity sætter vi en ære i at yde den bedste rådgivning når det kommer til sikkerhed for dig og din virksomhed. Vores rådgivere kan altid finde den optimale løsning der passer til netop din virksomhed, ligesom de kan tilgå jeres computere via fjernstyringssoftware, dette sparer vital tid i tilfælde af angreb.

Spar tid og penge med vores dedikerede IT-supportere
BestSecurity muliggør at du kan outsource din virksomheds IT-Support til vores Service Desk. Du får en skalérbar løsning, hvor du altid kan skrue op og ned for behovet. Som en del af vores udvidede support aftale, udvikler vi løbende på forandringsforløbet samt kvalificeret træning til vores erfarne tekniker. Det sikrer, at vi altid kan matche din virksomheds supportbehov.

Dedikerede IT-supportere der altid svarer
Har IT-supporteren i din virksomhed også andre opgaver på to-do-listen? Hos os får du og dine medarbejdere adgang til et dedikeret supportteam for at løse dine IT-problemer. Vi tager altid telefonen første gang. Og du får hjælp af IT-supportere, der løser den type IT-udfordring, du sidder med. Det sikrer dig effektiv problemløsning.

Erfarne IT-Supporter som altid sidder klar
Har din virksomheds IT-afdeling altid travlt med en masse større opgaver? Hos os får du og dine medarbejder adgang til et stort teknikkyndigt support team, som er til stede og klar på at hjælpe. Ved at outsource jeres IT-afdeling til BestSecurity får I et frisk pust og hjælp til de mere krævende opgaver. Vi er her for at løse jeres større og mindre problemstillinger, vi tager altid telefonen og er klar til at hjælpe jer videre med jeres IT-udfordringer.

BestSecurity Support er både effektiv og løsningsorienteret. Det betyder, at I i løbet af få sekunder kan blive overført fra en support medarbejder, til en specialist på netop det område du har behov for hjælp til.

Hvad indebærer en supportaftale med BestSecurity?

En supportaftale med BestSecurity er oplagt for dig og din virksomhed når der er problemer med teknikken og du ønsker en løsning med det samme. Nedenfor kan du finde en række af de almene problemer som vi hjælper alle slags virksomheder med dagligt.

bestsecurity logo

…er din professionelle IT-virksomhed specialiseret i sikkerhedsløsninger og IT-support til privat og erhverv. Vi er her for at beskytte dine data og sikre en problemfri oplevelse i den digitale verden.

private
+ 0
virksomheder
+ 0
bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige løsning til dig og din virksomhed.

bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige IT-løsning til dig.