fbpx


Sammen med First-8 skaber vi et mere sikkert Danmark

BestSecurity er indgået et stærkt samarbejde med First-8 så vi kan sørge for sikkerheden er i orden, hvis der sker en ulykke.

hjertestarter

Hjertestarter

Der findes adskillige typer af hjertestartere på markedet idag. Hvis du er i tvivl om hvilken model der netop passer til jeres behov, vejleder vi gratis i dette.

Førstehjælp

First-8 er en landsdækkende virksomhed, hvor fokus er at tilbyde førstehjælpsundervisning i hele Danmark. Dette udføres af certificerede instruktører fra Forsvaret.

flame

Brand

Der er som erhvervsdrivende eller privat person mulighed for at købe brandslukkere, brandalarmer og brandtæpper. Derudover afholdes der brandkurser og eftersyn

 
førstehjælp

First-8 er specialister i førstehjælp og hjertestartere

Support

Hos BestSecurity vil gerne formidle budskabet og fremhæve de kerneværdier som First-8 brænder og lever for.

“Sammen Skaber vi et sikkert Danmark”

De elsker deres kunder og dagligt skræddersyer de løsninger til mange forskellige typer virksomheder og privat personer. Alle deres instruktører har en baggrund som ledere i Forsvaret. Det har de valgt, fordi de gerne vil sikre, at de samme værdier og det samme mindset er gennemgående i al deres gøren og laden. For First-8 er punktlighed, struktur og handlekraft en selvfølge. Alle hos First-8 har praktisk erfaring med førstehjælp – ofte fra krisesituationer.
De forstår at tilpasse dem den situation, de står i, og de forstår at formidle et budskab i øjenhøjde.

Praktisk erfaring med førstehjælp

Alle instruktører hos First-8 har gennemgået de ypperste førstehjælpsuddannelser, og derudover stammer deres erfaring med førstehjælp fra nationale og internationale missioner, hvilket giver et højt niveau, som både inspirerer og motiverer kursisternes indlæring.

Det handler om formidling i øjenhøjde

First-8 er vant til at formidle et budskab i øjenhøjde til de forskellige kursisters behov, og de mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Deres førstehjælpskurser er derfor lige dele teori og praktiske øvelser, hvor kursisterne udfører forskellige teknikker på hinanden og på deres førstehjælpsdukker.

Bliv sikker med et førstehjælpskursus


BestSecurity tilbyder i samarbejde med First-8 førstehjælpskurser hvor du vil blive undervist af soldater – Der bruges kun certificerede soldater til at uddanne virksomheder i førstehjælp.

Vores mål er at udbrede kendskabet til førstehjælp, fordi vi ved – qua vores baggrund i Forsvaret – at færdigheder inden for førstehjælp betyder forskellen mellem liv og død. Hvert sekund tæller. I BestSecurity & First-8 vil vi gerne dele vores viden og faglige kompetencer inden for livreddende førstehjælp, så vi sammen kan skabe et mere sikkert Danmark.

Ring til os på 82 82 82 35 eller book en tid til et opkald fra os ved at trykke på knappen og udfylde formularen


soldat undervisning


Bliv undervist af soldater

Hos First-8 har de over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører, alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dine medarbejdere bedst muligt på, hvis situationen en dag skulle opstå.

 
førstehjælp


Skræddersyet til dit behov

First-8 har specialiseret sig i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. De er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

 
dit behov


Vi tager hånd om jer

Den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer First-8 ud til jeres virksomhed med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Deres førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på deres førstehjælpsdukker.

 
 
bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige løsning til din virksomhed.

bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige IT-løsning til dig.