Privat Cloud

Vigtigheden af en Backup Plan kan nærmest ikke gentages for mange gange. Tag en beslutning inden alle data er hacket eller mistet på en anden måde!

Vælg en backup​ plan inden det er for sent!

BestSecurity Cloud løsning er en af de smarteste på markedet pt. Vi sætter nye standarder for sikkerhed og har nogle features der vil overbevise enhver privatperson eller erhvervsdrivende i Danmark. Fx kan datatab på en arbejdsstationer betyde dage med nedetid og ekstra omkostninger til at genskabe information eller geninstallere værktøjer. Men med BestSecurity Cloud løsningen er der mulighed for at være oppe og kørende efter ganske kort tid!

BestSecurity Cloud Backup er designet til at give en strømlinet cloud databeskyttelses tjeneste til fysiske og virtuelle servere, arbejdsstationer, forretningsdokumenter og Microsoft Office 365 data i et web baseret kontrolpanel. BestSecurity Cloud Backup kan hjælpe med at reducere omkostninger og kompleksiteten af data beskyttelse – uden at ofre hastighed eller pålidelighed. Vores datacenter er placeret i Danmark og bruger primært grøn energi.

 • BestSecurity Cloud Backup er udviklet til at køre via kontrolpanel direkte i browseren.
 • TrueDelta deduplikering, komprimering og WAN-optimering sørger for den daglige backup gøres hurtigt ved kun at sende ændrede bytes op i clouden.
 • Vores Datacenter er beliggende i Danmark.
 • AES 256-bit kryptering beskytter sikkerhedskopieringsfiler under overførsel og i clouden.
 • Få flere gendannelsesindstillinger fra et enkelt produkt uden ekstra gebyrer for forskellige gendannelsesmetoder.
 • Hurtig gendannelse af fil- og mappeniveau og fuldt system gendannelse med fx NAS drev gendannelse eller virtuel katastrofegendannelse.
 • Gendan ved LAN-hastighed via Local Speed Vault-indstillingen, hvis nødvendigt.
 • BestSecurity Cloud er et SaaS-program – ikke nødvendigt at installere på eller opretholde en lokal applikationsserver.
 • Ingen fysiske apparater er nødvendige, hvilket sparer dig tid og penge.
 • Ingen grund til at købe, levere eller administrere lokal datalagring til dine sikkerhedskopier. Opbevaring i clouden.
 • Opbevar en valgfri lokal kopi af dine data ved hjælp af et eksisterende netværk del eller anden hardware med LocalSpeedVault.
 

Backup af Office 365
– den ekstra sikkerhed

Den vigtige backup af Office 365

Hele verden er rystet efter den store Corona pandemi og medarbejderne arbejder i større grad hjemmefra. Dette vil med garanti give en del udfordringer i forhold til backup af livsvigtige data. BestSecurity Cloud Backup til Office 365 online programmer sikrer data og hvis en medarbejder ved et uheld sletter delte filer vil de kunne genskabes på få minutter. 

Vi anbefaler at opgradere deres backup plan med BestSecuritys specialbyggede løsning til Microsoft Exchange Online, SharePoint Online og OneDrive for Business. Med BestSecurity Cloud Backup til Office 365 kan du nemt og hurtigt gendanne mistede e-mails, mapper, filer og mere på få minutter. 1 TB opbevaring i BestSecurity Cloud betyder, at dine data vil være der, når du har brug for dem. Uanset hvor lang tid der er gået mellem at en bruger har slettet filen, og indtil vedkommende bliver klar over, at de har brug for at genskabe filen. 

Data kan mistes i cloudløsninger, inklusive Microsoft Office 365

Office 365 og Cloud forhindrer ikke datatab forårsaget af brugeren. 75% af datatab skyldes, at folk sletter indhold ved et uheld, og det er ikke den eneste fare. En nylig undersøgelse fandt ud af at 32% af de undersøgte virksomheder havde oplevet datatab fra:

 • Brugerfejl (64%)
 • Hackere (13%)
 • Lukning af en konto (10%)
 • Ondsindet sletning (7%)
 • Tredjeparts software (7%)

Slettede poster i Office 365 Exchange forsvinder permanent efter 14 dage

Slettede poster i Office 365 kan muligvis ikke genskabes, for før nogen indser at de vigtige filer mangler er det for sent. Udvidede Office 365 licenser og funktioner tilbyder nogle arkiverings værktøjer, men de beskytter ikke mod sletning. Med Office 365 alene er der ingen hurtig og nem måde at gendanne indhold nøjagtigt som det var med samme placering, så brugeren kan komme tilbage på sporet hurtigt. Exchange Online, SharePoint Online og OneDrive for Business er de programmer, som din virksomhed er afhængig af hver dag. Men uden en smart backup-plan kan finde og gendanne mistede Office 365-data tage timer, dage eller endda længere. Med BestSecurity Cloud Backup til Office 365 kan du hurtigt gendanne mistede e-mails, filer og mere.

Det kan tage timer at finde og gendanne en mistet e-mail via Office 365

At miste en e-mail er uundgåelig. Brugere vil ved et uheld slette vigtige meddelelser når de rydder op i deres overfyldte postkasser. Nogle firmaer vil lide tab ved ondsindet sletning. Som standard fjerner Exchange Online slettede meddelelser efter 14 dage. Denne vigtige e-mail er muligvis allerede slettet permanent, når vedkommende indser, at den mangler. Med BestSecurity Cloud Backup til Office 365 kan du dog hurtigt gendanne mistede e-mails, mapper, filer og mere på få minutter, selv for filer der er slettet for mere end 14 dage siden.

SharePoint & OneDrive har ingen arkivering eller beskyttelse til at gendanne mistede data

SharePoint Online og OneDrive for Business-data kan slettes på grund af brugerfejl eller ved ondsindet sletning og filerne kan risikere at blive beskadiget. Uden en backup løsning giver Office 365 ingen mulighed for gendannelse af filer efter sletning af data. Og selvom filerne stadig findes i Office 365 papirkurven, kan det være svært at søge efter den præcise fil så det kan gendannes. BestSecurity Cloud Backup til Office 365 hjælper dig med hurtigt at finde de data, du har brug for og gendanne dem. 1 TB sikkerhedskopiering, automatisk opdagelse og daglige fotos sikrer komplet og ajourført beskyttelse. Den kraftige søgning gør det nemt at finde filen du leder efter, og gendannelse sker med ét klik og placerer filen der hvor det var uden overskrivning.

Office 365 beskytter ikke mod slettede mailboxes, mapper og kalender

Der er ingen måde at gendanne diverse kontooplysninger, mapper, kalendere, opgaver eller hele mailboxes kun ved hjælp af kun Microsofts værktøjer, når de først er blevet slettet fra Office 365. BestSecurity Cloud Backup til Office 365 er en nem måde at finde og gendanne eventuelle mistede Exchange Online-data. Find og gendan hurtigt et sæt e-mails eller mapper eller en hel mailbox. Gendan let slettede kalenderelementer og opgaver. Har du bare brug for en enkelt e-mail er det er også let. Alle data er tilgængelige via et intuitivt kontrolpanel. Søg efter det du har brug for, og gendan med et enkelt klik. Vi har gjort det så let som muligt.

Der er en nem, billig måde at tilføje beskyttelse til Office 365.

Du beskytter forhåbentlig allerede dine lokale data og programmer. Så udvid din sikkerhedskopierings- og gendannelsesplan til også at omfatte vores beskyttelse af Microsoft Office 365. Exchange Online, SharePoint Online og OneDrive for Business. Det er de programmer, som din virksomhed bruger hver dag. Med BestSecurity Cloud Backup til Office 365 kan du hurtigt kan gendanne mistede e-mails, mapper, filer med mere. Ikke mere panik, når en bruger sletter en fil, bare hurtig gendannelse og tilbage til arbejdet.

Backup af dokumenter
– alle de vigtige filer

1tb backup af de vigtige dokumenter

BestSecurity Cloud Backup – Documents Only er løsningen for dig som erhvervsperson, da virksomheder risikerer at miste deres omsætning eller hele forretningen, hvis de mister deres data. Virksomheden har det  fulde ansvar. Det er her BestSecurity Cloud Backup – Documents Only pakker kommer ind i billedet. Med 1TB plads burde der være rigelig plads til at gemme alle de vigtige dokumenter. BestSecurity Cloud Backup kan også bruges til automatisk at gemme forretningsdokumenter fra Office365 arbejdsprogrammer, hvilket er vigtigt da tabet af vigtige forretningsdokumenter, kan være et spild af både tid og penge.

De dokumenter BestSecurity Cloud Backup kan tage backup af, er delt op i tre typer der inkluderer følgende fil formater:

 • Dokumenter: DOC, DOCX, ODT, PAGES, PDF, RTF,  TXT, WPD samt WPS
 • Præsentationer: PPT, PPTX, PPS samt KEY
 • Regneark: XLS, XLSX, XLR samt CSV

Europol advarer om øget trussel og at Cyberangreb kan koste menneskeliv. Det første hospital er desværre allerede blevet hacket. Hackerne har ingen hensyn til noget som helst så det har aldrig været vigtigere med  sikkerhed og backup computere og telefoner.
Ring og book en tid med vores kundeservice på telefonnummer 82 82 82 35, ingen opgave er for lille og alle spørgsmål er velkomne.

Hvis du gerne vil ringes op?