fbpx

Microsoft 365

Som Microsoft partner, er vi jeres faste leverandør af Microsofts software løsninger som digitaliserer jeres husstand samt skaber øget sikkerhed omkring jeres enheder.

microsoft office
microsoft partner
Som Microsoft partner er vi jeres faste leverandør af Microsoft løsninger, der digitaliserer jeres virksomhed samt skaber øget sikkerhed omkring jeres IT.

Hvorfor vælge BestSecurity som Microsoft udbyder?

BestSecurity er Microsoft Partner og et godt valg, hvis I ønsker at samle jeres IT-løsninger ét sted og samtidigt digitalisere jeres arbejdsgange. Vores IT-eksperter er klar fra 09-17 til at hjælpe jer med alle jeres IT-relaterede samt Microsoft problemer. Lad os hjælpe jer med at løfte jeres virksomhed til det næste niveau med Microsoft infrastruktur.

Er det billigere at købe licenserne hos Microsoft?

Nej, vi har det samme gode priser, som Microsoft har. Forskellen er dog, at hos os får du/I en certificeret og godkendt Microsoft partner med dansk support og service til at hjælpe jeres virksomhed, med alle Microsoft 365 relaterede problemstillinger. Hos BestSecurity får du/I support via telefon, chat eller fjernkontrol.

Hvad er Microsoft 365? (Før: Office 365)

Microsoft 365 er en abonnementstjeneste, der sikrer, at du altid har de mest opdaterede moderne produktivitetsværktøjer fra Microsoft. Der er Microsoft 365-planer til hjemmebrug og personlig brug for såvel små og mellemstore virksomheder, store virksomheder, skoler og non-profit.

Microsoft 365-planer til hjemmet og det personlige inkluderer de robuste Office-skrivebordsprogrammer, som du er fortrolig med, såsom Word, PowerPoint og Excel. Du får også ekstra online lagring og cloud funktioner, der giver dig mulighed for at samarbejde om filer i realtid. Med et abonnement har du altid de nyeste funktioner, rettelser og sikkerhedsopdateringer.

De fleste af Microsoft 365-planerne for erhvervslivet og organisationer inkluderer de fuldt installerede skrivebordsprogrammer, men Microsoft tilbyder også grundlæggende planer med online versionerne af Office og e-mail.

Office 2019 sælges som et engangskøb, hvilket er tilgængelige for både pc’er og Mac-computere. Der er dog ingen opgraderingsmuligheder, hvilket betyder, at hvis du planlægger at opgradere system til den næste store udgivelse, skal du købe den til fuld pris.. Alt hvad du behøver er at tilmelde dig en Microsoft-konto med en ny eller eksisterende e-mail-adresse samt kontakte vores supportafdeling for hjælp til opsætning.

Microsoft 365

Business Basic
fra kr. 31,50 pr. bruger/md. ex. moms
 • Teamwork og kommunikation
 • Web- og mobilversioner af Office-apps
 • Mail og kalenderføring
 • Fillagring og -deling
 • Sikkerhed og overholdelse af regler og standarder
 • Support og udrulning
 • Værktøjer til at opbygge og administrere din virksomhed
Basic

Microsoft 365

Business Standard
fra kr. 79,70 pr. bruger/md. ex. moms
 • Teamwork og kommunikation
 • Web- og mobilversioner af Office-apps
 • Mail og kalenderføring
 • Fillagring og -deling
 • Sikkerhed og overholdelse af regler og standarder
 • Support og udrulning
 • Værktøjer til at opbygge og administrere din virksomhed
 • Skrivebordsversioner af Office-apps på PC og Mac
Populær

Microsoft 365

Business Premium
fra kr. 124,50 pr. bruger/md. ex. moms
 • Teamwork og kommunikation
 • Web- og mobilversioner af Office-apps
 • Mail og kalenderføring
 • Fillagring og -deling
 • Sikkerhed og overholdelse af regler og standarder
 • Support og udrulning
 • Værktøjer til at opbygge og administrere din virksomhed
 • Skrivebordsversioner af Office-apps på PC og Mac
 • Avanceret trusselsbeskyttelse
 • Administration af pc'er og mobilenheder
PRO

Microsoft SharePoint

Organisationer bruger Microsoft SharePoint til at oprette websteder. Du kan bruge det som et sikkert sted at gemme, organisere, dele og få adgang til oplysninger fra enhver enhed. Alt hvad du behøver er en webbrowser, såsom Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome eller Firefox.

Det er en cloudbaseret service, hostet af Microsoft, til virksomheder i alle størrelser. Dine medarbejdere kan oprette websteder til at dele dokumenter og oplysninger med kolleger, partnere og kunder. Vil du lære mere? Så kontakt os!

Microsoft Outlook

Arbejd effektivt med mail, kontakter, kalender, opgaver m.m. alt samlet et sted så det er nemt at tilgå det hele.
Brug kalenderen til at se hvornår dine kolleger er tilgængelige, for at skabe bedre kommunikation og distribuering af tid.
Ro i sindet med sikkerhedsfunktioner i virksomhedsklasse, som anvendes af flere af verdens største organisationer. Outlook arbejder i døgndrift for at beskytte virksomhedens fortrolige oplysninger uden at gå i vejen for dit arbejde.

Microsoft Word

Har man brug for at publicere et nyhedsbrev eller et dokument, som andre skal kunne se? Transformér nemt dit Word dokument til en webside.
Samarbejd med andre over hele kloden. Oversæt dokumenter i et sprog, der ikke er dit modersmål, med blot et simpelt klik samt en masse andre spændende features.

Microsoft Excel

Excel er en sand mester til at organiserer ens data for at spare medarbejdernes tid. Opret nemt et regneark med eller uden skabeloner og udfør beregninger med moderne formularer. Man kan bruge nye diagrammer og grafer til at præsentere ens data på overbevisende og professionel måde med formatering, mini diagrammer og tabeller, som giver medarbejdere større indsigt i data.
Man kan nemt oprette prognoser for at forudsige tendenser med bare et simpelt klik.
Man kan arbejdere i realtid, sammen med flere medarbejdere i et dokument på samme tid, hvilket gør hele processen meget hurtigere. Importer økonomiske transaktioner og få et fantastisk overblik over det.

OneDrive

Som virksomhed kan man gemme og, få adgang til og finde dine individuelle samt delte arbejdsfiler i Microsoft 365, inklusive Microsoft Teams, fra alle enheder samt offline-redigeringer.

Medarbejderen kan arbejde hurtigere og smartere med alle indenfor organisationen. Man kan dele filer sikkert og arbejde sammen i realtid ved hjælp af Word, Excel og PowerPoint på tværs af web, mobil og desktop.

Sikkerhedskopier og beskyt filer med OneDrive. Gendan nemt filer fra utilsigtede sletninger eller ondsindede angreb, og administratorer kan administrere sikkerhedspolitikker for at beskytte dine oplysninger.

Hvis du gerne vil ringes op?