fbpx

Microsoft 365

Som Microsoft partner, er vi jeres faste leverandør af Microsofts software løsninger som digitaliserer jeres husstand samt skaber øget sikkerhed omkring jeres enheder.

microsoft office
microsoft partner

Hos BestSecurity er det vigtigt for os at hjælpe dig med at finde de helt rigtige Microsoft løsninger som passer til netop dit behov.

Hvorfor vælge BestSecurity som Microsoft udbyder?

BestSecurity er Microsoft Partner og et godt valg, hvis I ønsker at samle jeres IT-løsninger ét sted og samtidigt digitalisere jeres arbejdsgange. Vores IT-eksperter er klar fra 09-17 til at hjælpe jer med alle jeres IT-relaterede samt Microsoft problemer. Lad os hjælpe jer med at løfte jeres virksomhed til det næste niveau med Microsoft infrastruktur.

Er det billigere at købe licenserne hos Microsoft?

Nej, vi har det samme gode priser, som Microsoft har. Forskellen er dog, at hos os får du en certificeret og godkendt Microsoft partner med dansk support og service til at hjælpe jeres husstand, med alle Microsoft 365 relaterede problemstillinger. Hos BestSecurity får du support via telefon, chat eller fjernkontrol.

Hvad er Microsoft 365 (Før: Office 365)

Microsoft 365 er en abonnementstjeneste, der sikrer, at du altid har de mest opdaterede moderne produktivitetsværktøjer fra Microsoft. Der er Microsoft 365-planer til hjemmebrug og personlig brug såvel som for små og mellemstore virksomheder, store virksomheder, skoler og non-profit.

Microsoft 365-planer til hjemmet og det personlige inkluderer de robuste Office-skrivebordsprogrammer, som du er fortrolig med, som Word, PowerPoint og Excel. Du får også ekstra online lagring og cloud funktioner, der giver dig mulighed for at samarbejde om filer i realtid. Med et abonnement har du altid de nyeste funktioner, rettelser og sikkerhedsopdateringer.

De fleste af Microsoft 365-planerne for erhvervslivet og organisationer inkluderer de fuldt installerede skrivebordsprogrammer, men Microsoft tilbyder også grundlæggende planer med online versionerne af Office og e-mail.

Office 2019 sælges som et engangskøb, hvilket er tilgængelige for både pc’er og Mac-computere. Der er dog ingen opgraderingsmuligheder, hvilket betyder, at hvis du planlægger at opgradere system til den næste store udgivelse, skal du købe den til fuld pris.. Alt hvad du behøver er at tilmelde dig en Microsoft-konto med en ny eller eksisterende e-mail-adresse samt kontakte vores support afd. for hjælp til opsætning.

Microsoft Excel

Excel lærer hyppigt brugte mønstre at kende og organiserer ens data for at spare ens tid. Opret nemt regneark med skabeloner, eller opret individuelle, og udfør beregninger med moderne formularer.

- Man kan bruge nye diagrammer og grafer til at præsentere ens data på overbevisende og professionel måde med formatering, mini diagrammer og tabeller, som giver interne brugere større indsigt i data. Man kan nemt oprette prognoser for at forudsige tendenser med bare et simpelt klik.

Man kan arbejdere i realtid, sammen med flere brugere i et dokument på samme tid, hvilket gør hele processen meget hurtigere. Importer økonomiske transaktioner og få et fantastisk overblik.

Microsoft Word

Har man brug for at publicere et nyhedsbrev eller et dokument, som andre skal kunne se? Transformér nemt dit Word dokument til en webside.

Samarbejd med andre over hele kloden. Oversæt dokumenter i et sprog, der ikke er dit modersmål, med blot et simpelt klik.

Microsoft Outlook

Arbejd effektivt med mail, kontakter, kalender, opgaver m.m. alt samlet et sted så det er nemt at tilgå det hele.

Brug kalenderen til at se hvornår ens aftaler er tilgængelige, hvilket vil skabe bedre kommunikation og distribuering af tid.

Få ro i sindet med sikkerhedsfunktioner i virksomhedsklasse, som anvendes af flere af verdens største organisationer. Outlook arbejder i døgndrift for at beskytte virksomhedens fortrolige oplysninger uden at gå i vejen for dit arbejde.

OneDrive

OneDrive gør det muligt at man kan gemme, få adgang til og finde dine individuelle samt delte filer i Microsoft 365, inklusive Microsoft Teams, fra alle enheder. Offline-redigeringer synkroniseres automatisk næste man opretter forbindelse.

Arbejd hurtigere og smartere med alle inden for eller uden for din husstand. Del filer sikkert og arbejd sammen i realtid ved hjælp af Word, Excel og PowerPoint på tværs af web, mobil og desktop.

Sikkerhedskopier og beskyt filer med OneDrive. Gendan nemt filer fra utilsigtede sletninger eller ondsindede angreb, og administrer sikkerhedspolitikker for at beskytte dine oplysninger.

bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige løsning til din virksomhed.

bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige IT-løsning til dig.