Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Backup

Hvordan sikrer jeg mine data

Tag en sikkerhedskopi af dine dokumenter med jævne mellemrum. Det nemmeste er en online løsning, hvor der automatisk tages backup, vi anbefaler vores BestSecurity Safecloud. Hvis du har en ekstern harddisk du bruger risikerer du at den kan blive inficeret med virus eller overtaget (der bliver lagt Ransomware på disken)

Hvad er kryptering?

Kryptering er en matematisk metode til at kode data med en nøgle. Kun hvis man har nøglen, kan man afkode dataene igen. Kryptering anvendes til at sikre mod, at uvedkommende får adgang til fortrolig information.

3 ofte stillede spørgsmål

Kan alle brugere på kontoen se hinandens data?

Nej. Med BestSecurity Safecloud har alle brugere på en konto separate login. På den måde kan i nøjes med én løsning til hele familien, vennekredsen osv. Kontoens admin bruger tilføjer blot en ekstra bruger og et personligt login. Nemt og enkelt.

Hvad sker der hvis jeg sletter billeder fra min telefon?

Med vores foreversafe funktion, kan du frigøre plads på din mobil, tablet eller computer uden at miste din data. Du har mulighed for at gemme alt for evigt, også selvom du sletter det. Børnebilleder, gamle dokumenter osv. vil derfor altid kunne genskabes.

Hvordan tager jeg backup af min telefon og tablet?

Du henter blot vores app i enten Apple App Store eller Google Play Store. Herefter logger du ind og starter din backup. Din sikring er i gang på få minutter, og du har nu samtidig adgang til alle dine filer på farten.