BestSecurity hjælper dig med at være sikker!

BestSecurity er en dansk IT support virksomhed, og selvom vi er en forholdsvis ny spiller på markedet, bygger vi på mange års erfaring og vi har et mål, og det er at vi vil være de bedste. De bedste til at vælge de produkter der passer præcist til dit behov. De bedste til at sætte din computer op så du kan bevæge dig rundt online på alverdens internetsider uden bekymringer. De bedste til at yde en ordentlig dansk support, og hjælpe dig med de problemer du kunne løbe ind i med din computer.

Vi har et tæt samarbejde med antivirus-giganten, Bitdefender. Med sådan et ansvar, sørger vi for at alle vores medarbejdere altid er opdateret på det nyeste teknologi. Du kan se alle vores services på undersiden “Butik”.

Næsten alle familier har et “computergeni” i familien, og nærmest med garanti passer det rigtig dårligt tidsmæssigt for vedkommende, når du gerne lige vil have lidt hjælp. Med en supportaftale med Bestsecurity åbner det op for ubegrænset support i vores åbningstid. Vi hjælper dig, hvis du har problemer med computeren, så du ikke skal ringe og ulejlige familien hele tiden. Vi har tiden til at hjælpe dig.

BestSecurity er en netbaseret forretning, men det er dog stadig muligt at indlevere din computer til en af vores fysiske afdeling, eller sende den med posten. Hvis du selv vil komme forbi med computeren, skal du aftale det med den pågældende afdeling og du kan bare ringe til vores hovednummer på tlf. 82 82 82 35.

Du kan finde BestSecuritys afdelingerne her, hvor du kan sende eller indlevere din computer:

Afdeling øst
Gammel Kongevej 1
1610 København V

Afdeling vest
Anelystparken 31
8381 Tilst

Føler du dig usikker i, hvordan du skal gribe det hele an og har en masse spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os enten pr mail eller telefon. Vores dansktalende support medarbejdere sidder klar og venter på at hjælpe og rådgive dig. Du kan kontakte os på hello@bestsecurity.dk eller telefon 82 82 82 35.