Om os

Vi sætter en ære i et ordentligt stykke arbejde og takker
for de flotte anmeldelser på Trustpilot

BestSecurity er din IT partner

Best Security er en dansk IT support virksomhed, der bygger på mange års erfaring. Vi har et mål og arbejder hårdt på, at blive de bedste til at vælge de produkter, der passer præcist til dit behov. De bedste til at sætte din computer op, så du kan bevæge dig rundt online på alverdens internetsider uden bekymringer. De bedste til at yde en ordentlig dansk support, og hjælpe dig med de problemer, du kunne løbe ind i med din computer.

Vi har et tæt samarbejde med antivirus-giganten, Bitdefender. og er Microsoft partnere. Med sådan et ansvar, sørger vi for at alle vores medarbejdere, altid er opdateret på den nyeste teknologi. Du kan se alle vores services på undersiden “SHOP”.

Næsten alle folk har et “computergeni” i familien, og nærmest med garanti passer det rigtig dårligt tidsmæssigt for vedkommende, når du gerne lige vil have lidt hjælp. Med en supportaftale med Best Security, åbner det op for ubegrænset support i vores åbningstid. Vi hjælper dig, hvis du har problemer med computeren, så du ikke skal ringe og ulejlige familien hele tiden. Vi har tiden til at hjælpe dig.

Best Security er en net baseret forretning, men det er dog stadig muligt at indlevere din computer til en af vores fysiske afdeling, eller sende den med posten. Hvis du selv vil komme forbi med computeren, skal du aftale det med den pågældende afdeling, og du kan bare ringe til vores hovednummer på tlf. 82 82 82 35.

Du kan finde Best Securitys afdelingerne her, hvor du kan sende eller indlevere din computer:


Afdeling øst

Gammel Kongevej 1

1610 København V


Afdeling vest

Anelystparken 31

8381 Tilst


Føler du dig usikker i, hvordan du skal gribe det hele an og har en masse spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os enten per mail eller telefon. Vores dansktalende support medarbejdere sidder klar og venter på at hjælpe og rådgive dig. Du kan kontakte os på hello@bestsecurity.dk eller telefon 82 82 82 35.

Hvis du gerne vil ringes op?