Det handler om at være sikker!

BestSecurity er en dansk IT support virksomhed og selvom vi er en forholdsvis ny spiller på  markedet, bygger vi på mange års erfaring og vi har et mål, og det er at vi vil være de bedste. De bedste til at vælge de produkter der passer præcist til dit behov. De bedste til at sætte din computer op så du uden bekymring kan bevæge dig rundt online på alverdens internetsider uden bekymring. De bedste til at yde en ordentlig dansk support, og hjælpe dig med de problemer du kunne løbe ind i med din computer.

Næsten alle familier har et “computergeni” i familien, og nærmest med garanti passer det rigtig dårligt tidsmæssigt for vedkommende når du gerne lige vil have lidt hjælp. Med en supportaftale med Bestsecurity åbner det op for ubegrænset support i vores åbningstid. Vi hjælper dig hvis du har problemer med computeren så du ikke skal ringe og ulejlige familien hele tiden. Vi har tiden til at hjælpe dig.

Vores forretning er netbaseret, men det er dog stadig muligt at indlevere din computer til en af vores fysiske afdeling, eller sende den med posten. Hvis du selv vil komme forbi med computeren skal du aftale det med den pågældende afdeling og du kan bare ringe til vores hovednummer på tlf. 82 82 82 35.

Afdeling øst
Gammel Kongevej 1
1610 København V

Afdeling vest
Anelystparken 31
8381 Tilst

Føler du dig usikker i hvordan du skal gribe det hele an og har en masse spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os enten pr mail eller telefon. Vi sidder klar og venter på at hjælpe og rådgive dig. Du kan kontakte os på hello@bestsecurity.dk eller telefon 82 82 82 35