BestSecurity er din IT partner

BestSecurity er en dansk IT support virksomhed, der bygger på mange års erfaring. Vi har et mål og arbejder hårdt på at blive de bedste til at vælge de produkter, der passer præcist til dit behov. De bedste til at sætte din computer op, så du kan bevæge dig rundt online på alverdens internetsider uden bekymringer. De bedste til at yde en ordentlig dansk support, og hjælpe dig med de problemer, du kunne løbe ind i med din computer.

Vi har et tæt samarbejde med antivirus-giganten Bitdefender og er Microsoft partnere. Med sådan et ansvar sørger vi for, at alle vores medarbejdere altid er opdateret på den nyeste teknologi.

Næsten alle mennesker har et “computergeni” i familien, og nærmest med garanti passer det rigtig dårligt tidsmæssigt for vedkommende, når du gerne lige vil have lidt hjælp. Med en supportaftale med BestSecurity, åbner det op for ubegrænset support i vores åbningstid. Vi hjælper dig, hvis du har problemer med computeren, så du ikke skal ringe og ulejlige familien hele tiden. Vi har tiden til at hjælpe dig.

BestSecurity er en netbaseret forretning, men det er dog stadig muligt at indlevere din computer til en af vores fysiske afdelinger eller sende den med posten. Hvis du selv vil komme forbi med computeren, skal du aftale det med den pågældende afdeling, og du kan bare ringe til vores hovednummer på tlf. 82 82 82 35.

Du kan finde BestSecuritys afdelingerne her, hvor du kan sende eller indlevere din computer:


Afdeling øst

Gammel Kongevej 1

1610 København V


Afdeling vest

Anelystparken 31

8381 Tilst


Føler du dig usikker i, hvordan du skal gribe det hele an og har du en masse spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os enten per mail eller telefon. Vores dansktalende support medarbejdere sidder klar og venter på at hjælpe og rådgive dig. Du kan kontakte os på hello@bestsecurity.dk eller tlf. 82 82 82 35.

Hvis du gerne vil ringes op?