fbpx

BestSecurity

Sikkerhed og dansk support for alle

BestSecurity er din professionelle IT-virksomhed specialiseret i sikkerhedsløsninger og IT-support til privat og erhverv. Vi er her for at beskytte dine data og sikre en problemfri oplevelse i den digitale verden. Vi har fra start haft en mission om at alle skal tage stilling til deres onlinesikkerhed, før det er for sent.

bestsecurity favikon
+ 0
virksomheder
+ 0
private

Dedikeret til at forfølge vores mål

  • Vi vil være de bedste til at sammensætte de produkter, der passer præcist til kundens behov. 
  • De bedste til at sætte din computer op, så du kan bevæge dig rundt online på alverdens internetsider uden bekymringer. 
  • De bedste til at yde en ordentlig dansk support og hjælpe kunderne med de digitale problemer som de kunne løbe ind i.

Vi er Microsoft partnere og har et tæt samarbejde med antivirus-giganterne Trend Micro™ og Bitdefender samt IT-selskabet N-able™. Med sådan et ansvar sørger vi for, at alle vores medarbejdere altid er opdateret på den nyeste teknologi.

Vi er bedst sammen

Vores værdier definerer, hvem vi er, hvad vi tror på, og hvad vi står for. De etablerer en fælles identitet, der forener alle i firmaet. Hos BestSecurity er vi virkelig bedst sammen.

Vores værdier guider vores ansatte til at gøre det rigtige, lære og blive bedre hver dag, tænke og handle modigt samt respektere og hente styrke fra vores forskelligheder og gøre det, der betyder noget for vores kunder vi betjener.

Vores værdier gør os stærkere og hjælper os med at øge tilliden fra alle vores kontakter hver dag.

Kontakt

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående kontaktformularen.
Så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Hvis du har en fysisk reperation

1

Tag en back-up

Før du sender din enhed ind til os, anbefaler vi at du tager en backup af dine data. Hvis du oplever problemer med dette, kan du kontakte vores support afdeling. Din enhed skal sendes ind til.

BestSecurity ApS
Anelystparken 31
8381 Tilst

2

Pak din computer grundigt ind

Derefter, er det vigtigt at du får printet og udfyldt vores fuldmagt. Din enhed skal være pakket ind forsvareligt, brug evt. et stykke bobbleplast til at pakke din enhed. Inden du lukker kassen, er det vigtigt at du får vedlagt fuldmagten.

(Husk at få kvittering på at du har afleveret den, hos din pakkeshop)

3

Vi tager billeder ved modtagelsen

Når vi modtager pakken på kontoret i Tilst, så tager vi som det første billeder af indpakningen så der ikke kan opstå nogen problemstillinger i forhold til hvis der skulle ske nogle skader. Vi oplever desværre mangelfuld indpakning af mange af de enheder vi modtager.

Det er dit ansvar det gøres forsvarligt!
enhed skal være pakket ind forsvareligt, brug evt. et stykke bobbleplast til at pakke din enhed. Inden du lukker kassen, er det vigtigt at du får vedlagt fuldmagten.

(Husk at få kvittering på at du har afleveret den, hos din pakkeshop)

bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige løsning til din virksomhed.

bestsecurity favikon

Skal vi hjælpe dig?

Book et møde med en konsulent og modtag et opkald indenfor 24 timer.

Så finder vi den rigtige IT-løsning til dig.