Er dine enheder sikret?

Konsekvent beskyttelse - kombineret med netværkssikkerhed

BestSecurity er officiel Bitdefender partner og vi tilbyder makedets bedste løsninger når det gælder sikkerhed. Bitdefender beskytter over 500 millioner computere i 150 forskellige lande.

Sikkerhedsteknologi i topkvalitet

Bitdefender har haft industriens bedste sikkerhedsrate, i de sidste fem år. Bitdefender bruger avanceret kunstig intelligens, og andre revolutionerende teknologier til at opdage, identificere og øjeblikkeligt blokere selv de nyeste trusler, før de kan give dig problemer. Du får de mest innovative teknologier, der forudsiger, forhindrer, opdager og afhjælper selv de nyeste cybertrusler med Bitdefender. 

Bitdefender har også en masse specielle features, der kan udfylde en masse forskellige behov.

Sikker mod alle nye og eksisterende trusler

At bruge mere tid online kan udsætte dig for adskillige cyberangreb. Bitdefenders beskyttelse i flere lag beskytter dine dokumenter, billeder og videoer mod alle kendte og nye trusler, herunder ransomware, malware.

AV-Test kørte juli-august 2020 en Windows 10 test, og her leverede Bitdefender super flotte resultater, hvor de blokerede 100 % af test-truslerne. 

Den første test, en rigtig ransomware-prøve som er lavet, blev elimineret næsten øjeblikkeligt, hvor  Bitdefender dræbte processen, før den kunne forårsage skade. 

Anden test var en egen brugerdefineret ransomware-simulator. Det handler om så simpelt en malware-prøve, som du kunne få, men det er også noget, Bitdefender aldrig ville have set før, hvilket giver mulighed for at evaluere, hvordan Antivirus Plus fungerer, når de præsenteres med helt nye trusler. Der blev kørt test software, og på bare en brøkdel af et sekund skar Bitdefenders motor ind og viste en alarm. Ikke kun havde det opdaget og dræbt test truslen, men Bitdefenders Ransomware Remediation-teknologi gendannede med succes de ti filer, som vores software havde formået at kryptere.

Uovertruffen trusselsdetektion stopper sofistikeret farlig malware

Avanceret forældrekontrol sikrer dine børn når de er online

Multilags ransomware-beskyttelse sikrer dine filer på enheden

Sikker VPN for fuldstændigt online privatliv

Minimal indflydelse på din systemydelse & præstation

Firewall

Bitdefender Firewall tilføjer et ekstra beskyttelseslag ved at blokere potentielt ondsindede applikationer, der ønsker at oprette forbindelse til internettet. Dine personlige oplysninger forbliver sikre fra hackere og data-snoops. Bitdefender Firewall er blevet designet for at fokusere på brugervenligheden og give bedre styring af applikationsregler.

Anti-phishing-beskyttelse

Online-svindel er stigende, men med vores avancerede beskyttelse mod phishing, er du beskyttet og ude af fare. Bitdefender søger og blokerer websteder, der maskeres som pålidelige, for at stjæle personfølsomme data såsom adgangskoder og kreditkortnumre.

Sikker netbank

Beskyt din betaling, mens du handler online, eller foretager transaktioner på din netbank, gennem en unik, dedikeret browser, der sikrer dine transaktioner for at forhindre svindel. Det fungerer helt som du kender det fra andre browsere, som Google Chrome eller Edge. Bitdefender SafePay Browser er blot en sikker måde at gøre det på.

Hurtig, anonym og sikker, mens du surfer på nettet

Med Bitdefender VPN kan du stoppe med at bekymre dig om privatlivets fred på nettet. Det beskytter din online tilstedeværelse ved at kryptere al internettrafik. Beskyt dine bankoplysninger, adgangskoder og downloads fra hackere, når du bruger en Wi-Fi-forbindelse.

Spil, film og arbejdstilstande

Bitdefender registrerer, når du spiller, arbejder eller ser en film, så den ved ikke at genere dig med unødvendige anmodninger. På denne måde kan du fokusere på, hvad der er vigtigt. Afhængigt af hvad du vælger at gøre på dine enheder, stopper Bitdefender midlertidigt pop op-vinduer, justerer visuelle indstillinger og sætter uvigtige baggrundaktiviteter på pause, så du kan nyde din enhed maksimalt.

Optimeringsværktøj

Optimeringsværktøjer kan forbedre din computers opstartstid og samlede ydeevne, hvilket både gør din computer markant mere funktionsdygtig men også meget mere brugbar. Kombineret med skræddersyet vedligeholdelse og support, et par gange årligt, vil dette kunne forlænge levetiden, af din computer. 

Hvis du gerne vil ringes op?