Supporten sørger for at din computer virker optimalt.

1. Rensning

Det første support gør, når vi skal gøre dit online liv mere sikkert er at analysere din computer. Vi går den efter i alle krogene og sørger for, at der ikke ligger filer, der kan skade din computer. Når vi har fået det på plads, er vi klar til at sikre din computer fremover.

2. Beskyttelse

Efter din computer er renset, er vi klar til at installere antivirus og firewall. Vi har et tæt samarbejde med Bitdefender, som vi mener er verdens bedste antivirus software, og med det sikrer vi din computer mod angreb.

3. Sikring af data

Nu er computeren beskyttet, og vi installerer det bedste backup system, der normalt kun tilbydes erhvervskunder, BestSecurity Cloud. Alt er automatisk og sikret mod Ransomware, og du kan med sikkerhed igen surfe rundt på nettet.

Har du brug for hjælp?

Hos BestSecurity er det meget vigtigt at yde en god service, og du har derfor både mulighed for at kontakte vores support team på telefon eller via email. Derefter vil en af vores dygtige supportere hjælpe dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til vores kundesupport er du også velkommen til at skrive direkte på vores chat, maile eller kontakte os på telefonen.

Du kan altid tage fat i os

Support

Du kan chatte, skrive en mail på support@bestsecurity.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage.

Kundeservice

Har du i stedet spørgsmål til vores kundeservice træffes vi her på hello@bestsecurity.dk eller på tlf. (+45) 82 82 82 35. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage.

BestSecurity åbningstider

Man – Tors: 09:00 – 17:00
Fre: 09:00 – 16:30

Du får altid svar indenfor 24 timer.

Vi ser frem til at hjælpe dig

Gå til fjernsupport ved at trykke på logoet nedenunder

Tryk på logoet for at gå til fjernsupport og indtast derefter kode som du får af vores supporter i boks.

Send en besked til vores support

12 + 11 =