fbpx

Vi udvikler pålidelige og skalerbare IT-løsninger.

total sikkerhed

Dette er kun et lille udpluk af BestSecurity Total Sikkerheds fordele.

Med BestSecurity Total Sikkerhed kan du fokusere 100% på din virksomed

Undersøgelser viser, at de danske virksomheder “tror”, at de ikke behøver sikkerhed på deres telefoner og tablets! Det er desværre under hver fjerde virksomhed, der bruger professionelle sikkerhedsprogrammer på deres telefoner og tablets. Dette øger risikoen for, at virksomheden bliver hacket.

Samtidig viser undersøgelser, at de danske virksomheder “satser på”, at de ikke behøver sikkerhed på deres computere! Det er desværre under 40 % der bruger professionelle sikkerhedsprogrammer på deres computere, selvom det er en kæmpe risiko!

BestSecurity forsøger at få virksomheder til at tage stilling til deres sikkerhed – inden det er for sent. Er man først blevet hacket og har mistet kontrollen over sine værdifulde data, er det for sent. Med en ny verdenssituation hvor russiske statsansatte hackere angriber vesten, er det ikke et spørgsmål om du bliver ramt, men desværre om hvornår.

Trusselslandskabet plejede at være sort og hvidt

BestSecurity er officiel Trend Micro partner og vi tilbyder makedets bedste erhvervsløsninger når det gælder IT-sikkerhed. Vi går ind aktivt for at få erhvervsdrivende til at indse vigtigheden af at sikre virksomhedens data.

Trusselslandskabet plejede at være sort og hvidt – man holdt de dårlige ting ude og de gode inde. Nu er det blevet sværere at skelne det gode fra det dårlige, og traditionelle signaturbaserede antivirusprogram alene er et svagt forsvar mod ransomware og ukendte trusler, som ofte slipper igennem.

Næste generations teknologier hjælper med nogle trusler, men er på ingen måde idiotsikre, og tilføjelse af flere anti-malware-værktøjer på et enkelt slutpunkt resulterer i for mange produkter, der ikke fungerer sammen. For at komplicere sagerne får ansatte i stigende grad adgang til virksomhedens ressourcer fra en række forskellige lokationer og enheder, og endda tjenester i skyen. Du har brug for slutpunktssikkerhed, der er smart, optimeret og forbundet, fra en gennemprøvet leverandør, du kan stole på. Det er derfor vi er teamet op med de bedste brand på markedet.

49 ud af 50 af verdens største virksomheder

BestSecurity Total Sikkerhed er lavet i samarbejde med Trend Micro og 49 ud af de 50 største firmaer i verden sværger til deres løsninger. Danske Mærsk bruger samme løsning i alle deres afdeligner i alverdens havne. Vi har så valgt at gøre det til en del af vores komplette pakke som består af Sikkerhed + Back Up + Ubegrænset Support. Fik vi nævnt  den danske brugerflade.

Næsten 60 procent af de små virksomheder går konkurs efter et hackerangreb, og 71 procent af alle cyberangreb sker på virksomheder med under 100 ansatte.

Som vi plejer at formulere det til vores nye kunder “Med BestSecurity Total Sikkerhed kan du fokusere 100% på din virksomed”

trend micro

Sikkerhed

BestSecurity har, via unikke samarbejdsaftaler med virksomheder, håndplukket de bedste produkter, der findes på markedet. Producenten vi har valgt at samarbejde med er Amerikansk/Japanske Trend Micro™, som absolut ligger helt i top og vælges af 49 ud af 50 store virksomheder globalt. Vi kan nu tilbyde antivirus på dansk.

it support

IT support

Hos BestSecurity er det meget vigtigt at yde en god service, og du har derfor både mulighed for at kontakte vores support team på telefon eller via e-mail. Derefter vil en af vores dygtige supportere hjælpe dig hurtigst muligt. Hos BestSecurity er vi stolte over, at kunne yde den bedste rådgivning, når det kommer til sikkerhed til din virksomhed. Vores rådgivere står til rådighed, og vil kunne finde den løsning, der passer bedst til jer. Vores supportere kan tilgå jeres computere via vores fjernstyringssoftware, og dermed vil de fleste problemer kunne løses uden at vores teknikere skal køre ud til jer. Det er samtidig muligt at tilkøbe 24/7 support.
bestsecurity cloud

Cloud backup

BestSecurity Cloud løsning er en af de smarteste på markedet pt.
Vi sætter nye standarder for sikkerhed, og har nogle features,  der vil overbevise enhver privatperson eller erhvervsdrivende i Danmark. F.eks. kan datatab på en arbejdsstationer betyde dage med nedetid og ekstra omkostninger til at genskabe information eller geninstallere værktøjer. Men med BestSecurity Cloud løsningen er der mulighed for at være oppe og kørende efter ganske kort tid!

Rådgivning og support til små og mellemstore virksomheder

Hos BestSecurity sætter vi en ære i at yde den bedste rådgivning når det kommer til sikkerhed for dig og din virksomhed. Vores rådgivere kan altid finde den optimale løsning der passer til netop din virksomhed, ligesom de kan tilgå jeres computere via fjernstyringssoftware, dette sparer vital tid i tilfælde af angreb. Det er samtidig muligt at tilkøbe 24/7 support.

Kontakt os på telefon 82 82 82 95

Du er også velkommen til at kontakte erhvervschefen direkte:

Rasmus Berg,
Erhvervschef
rb@bestsecurity.dk
telefon 78 70 63 70

Herunder har vi listet nogle af de brancher vores kunder repræsenterer:

Brancher

trend micro
trend micro
trend micro
cloud
it sikkerhed
trend micro

Total Sikkerhed forbliver på forkant med trusler

Stop proaktivt trusler, før de når din virksomhed med cloudbaseret beskyttelse fra Trend Micro™ Smart Protection Network™. Ved at udnytte den seneste globale trusselsintelligens vil dine enheder have adgang til de seneste trusselsoplysninger. 

Total Sikkerhed beskytter alle brugere

Da brugere er din største svaghed, når det kommer til sikkerhed, er det vigtigt, at du stopper trusler i at komme til dem. Worry-Free Standard beskytter e-mail, web og fildeling og filtrerer URL’er ved at blokere adgangen til upassende websteder.

Total Sikkerhed er problemfrit og på dansk

BestSecurity Total Sikkerhed er nem at installere og nem at bruge. Da det er designet specifikt til små virksomheder, kræver det ingen it-ekspertise.

Centraliseret synlighed og kontrol er tilvejebragt, så du kan se, hvad der foregår i din virksomhed, og det giver komplet beskyttelse med begrænset indvirkning på ydeevnen.

Vi elsker at hjælpe vores kunder - det handler om at være sikker!
+ 0
Erhvervskunder
+ 0
Privatkunder
lenovo thinkstation

Komplet computerløsning

BestSecurity har, i samarbejde med Lenovo, udvalgt de bedste løsninger til virksomheder. Om det er en traditionel stationær computer eller en mobil løsning, med en bærbar og docking station, så har vi løsningen, der passer til jeres virksomhed.

Vi kan levere hurtige og sikre Lenovo løsninger, med med op til 3 års antivirus og diverse supportløsninger. Vi har løsninger i alle prisklasser, og bestiller du en computerløsning fra BestSecurity, kan vi installere alle de programmer du ønsker, så du bare skal tænde for computeren og indtaste din personlige kode, når du modtager din nye computer. 

Kontakt vores IT-chef Andreas Mortensen, am@bestsecurity.dk for at få en behovsanalyse og sparring på valg af udstyr.

Hvis du gerne vil ringes op?