fbpx

BestSecurity Total Sikkerhed giver jer en problemfri hverdag

total sikkerhed

NU PÅ DANSK

BestSecurity Total Sikkerhed

BestSecurity er blevet officiel Trend Micro partner og vi tilbyder nu makedets bedste erhvervs- og privatløsninger når det gælder IT-sikkerhed på dansk. BestSecurity Total Sikkerhed fungerer på en helt anden måde end du er vant til med almindelige antivirus løsninger.

Det betyder f.eks. at du bliver minimalt påvirket af at BestSecurity Total Sikkerhed er installeret på din enhed og du vil opleve en problemfri hverdag hvor du slet ikke lægger mærke til det kører i baggrunden. 

Uanset hvilken løsning du vælger så vil programmet blive installeret på din computer, eller dine tablets eller smartphones, af vores uddannede supportere. Hvis du har styr på dit Apple ID eller Google Play-konto vil installationen kunne klares på 10 minutter.

Hvad er fordelene ved BestSecurity Total Sikkerhed.

Som det første skal det nævnes at installationen kører problemfrit og programmet vil ikke sløve din maskine på samme måde som du måske har oplevet før. Dette er et produkt der er meget tæt på det som bliver brugt i erhvervslivet, som vi som de første i verden går ud og tilbyder til privatpersoner.

Som det andet skal det nævnes at der er inkluderet i denne løsning er konstant monitorering, som betyder at hvis en i familien kommer til at aktivere en skadelig fil vil vores advarselslamper blinke og vores supportere tager affære med det samme.

Alt det med opdateringer som du måske er vant til skal du heller ikke tage stilling til, for det foregår også på en helt anden måde og BestSecurity Total Sikkerhed opdaterer faktisk løbende. Du vil aldrig lægge mærke til det.

Med BestSecurity Total Sikkerhed vil du også være i stand til at have 100% kontrol over hvad dine børn har adgang til når de surfer på nettet. Alt kan indstilles ned til den enkelte bruger eller du kan dele det op så børn og forældre er i hver deres gruppe. 

BestSecurity Total Sikkerhed giver jer en problemfri hverdag.

BestSecurity er officiel Trend Micro partner og vi tilbyder makedets bedste erhvervs- og privatløsninger når det gælder IT-sikkerhed. Vi går ind aktivt for at få erhvervsdrivende til at indse vigtigheden af at sikre familiens data.

Trusselslandskabet plejede at være sort og hvidt – man holdt de dårlige ting ude og de gode inde. Nu er det blevet sværere at skelne det gode fra det dårlige, og traditionelle signaturbaserede antivirusprogram alene er et svagt forsvar mod ransomware og ukendte trusler, som ofte slipper igennem.

Næste generations teknologier hjælper med nogle trusler, men er på ingen måde idiotsikre og tilføjelse af flere antimalware-værktøjer på et enkelt slutpunkt resulterer i for mange produkter, der ikke fungerer sammen. For at komplicere sagerne får ansatte i stigende grad adgang til virksomhedens ressourcer fra en række forskellige lokationer og enheder, og endda tjenester i skyen. Du har brug for slutpunktssikkerhed, der er smart, optimeret og forbundet, fra en gennemprøvet leverandør, du kan stole på. Det er derfor vi er teamet op med de bedste brand på markedet.

BestSecurity Total Sikkerhed er lavet i samarbejde med Trend Micro og 49 ud af de 50 største firmaer i verden sværger til deres løsninger. Danske Mærsk bruger samme løsning i alle deres afdelinger i alverdens havne. Vi har så valgt at gøre det til en del af vores komplette pakke som består af Sikkerhed + Back-up + Ubegrænset Support. Fik vi nævnt den danske brugerflade.

Næsten 60 procent af de små virksomheder går konkurs efter et hackerangreb, og 71 procent af alle cyberangreb sker på virksomheder med under 100 ansatte.

Som vi plejer at formulere det til vores nye kunder: “BestSecurity Total Sikkerhed giver jer en problemfri hverdag.”

trend micro
trend micro
trend micro
cloud
it sikkerhed
trend micro

Total Sikkerhed forbliver på forkant med trusler

Stop proaktivt trusler, før de når din virksomhed med cloudbaseret beskyttelse fra Trend Micro™ Smart Protection Network™. Ved at udnytte den seneste globale trusselsintelligens vil dine enheder have adgang til de seneste trusselsoplysninger. 

Total Sikkerhed beskytter alle brugere

Da brugere er din største svaghed, når det kommer til sikkerhed, er det vigtigt, at du stopper trusler i at komme til dem. Worry-Free Standard beskytter e-mail, web og fildeling og filtrerer URL’er ved at blokere adgangen til upassende websteder.

Total Sikkerhed er problemfrit og på dansk

BestSecurity Total Sikkerhed er nem at installere og nem at bruge. Da det er designet specifikt til små virksomheder, kræver det ingen it-ekspertise.

Centraliseret synlighed og kontrol er tilvejebragt, så du kan se, hvad der foregår i din virksomhed, og det giver komplet beskyttelse med begrænset indvirkning på ydeevnen.

Hvis du gerne vil ringes op?