fbpx

Med Total Sikkerhed kan du fokusere 100% på din virksomed.

total sikkerhed

Du fortjener den bedste løsning - inklusiv ubegrænset dansk IT-fjernsupport.

BestSecurity er officiel Trend Micro partner og vi tilbyder makedets bedste erhvervsløsninger når det gælder IT-sikkerhed. Vi går ind aktivt for at få erhvervsdrivende til at indse vigtigheden af at sikre virksomhedens data.

Trusselslandskabet plejede at være sort og hvidt – man holdt de dårlige ting ude og de gode inde. Nu er det blevet sværere at skelne det gode fra det dårlige, og traditionelle signaturbaserede antivirusprogram alene er et svagt forsvar mod ransomware og ukendte trusler, som ofte slipper igennem.

Næste generations teknologier hjælper med nogle trusler, men er på ingen måde idiotsikre, og tilføjelse af flere anti-malware-værktøjer på et enkelt slutpunkt resulterer i for mange produkter, der ikke fungerer sammen. For at komplicere sagerne får ansatte i stigende grad adgang til virksomhedens ressourcer fra en række forskellige lokationer og enheder, og endda tjenester i skyen. Du har brug for slutpunktssikkerhed, der er smart, optimeret og forbundet, fra en gennemprøvet leverandør, du kan stole på. Det er derfor vi er teamet op med de bedste brand på markedet.

BestSecurity Total Sikkerhed er lavet i samarbejde med Trend Micro og 49 ud af de 50 største firmaer i verden sværger til deres løsninger. Danske Mærsk bruger samme løsning i alle deres afdeligner i alverdens havne. Vi har så valgt at gøre det til en del af vores komplette pakke som består af Sikkerhed + Back Up + Ubegrænset Support. Fik vi nævnt  den danske brugerflade.

Næsten 60 procent af de små virksomheder går konkurs efter et hackerangreb, og 71 procent af alle cyberangreb sker på virksomheder med under 100 ansatte.

Som vi plejer at formulere det til vores nye kunder “Med BestSecurity Total Sikkerhed kan du fokusere 100% på din virksomed”.

trend micro
trend micro
trend micro
cloud
it sikkerhed
trend micro

Total Sikkerhed forbliver på forkant med trusler

Stop proaktivt trusler, før de når din virksomhed med cloudbaseret beskyttelse fra Trend Micro™ Smart Protection Network™. Ved at udnytte den seneste globale trusselsintelligens vil dine enheder have adgang til de seneste trusselsoplysninger. 

Total Sikkerhed beskytter alle brugere

Da brugere er din største svaghed, når det kommer til sikkerhed, er det vigtigt, at du stopper trusler i at komme til dem. Worry-Free Standard beskytter e-mail, web og fildeling og filtrerer URL’er ved at blokere adgangen til upassende websteder.

Total Sikkerhed er problemfrit og på dansk

BestSecurity Total Sikkerhed er nem at installere og nem at bruge. Da det er designet specifikt til små virksomheder, kræver det ingen it-ekspertise.

Centraliseret synlighed og kontrol er tilvejebragt, så du kan se, hvad der foregår i din virksomhed, og det giver komplet beskyttelse med begrænset indvirkning på ydeevnen.

Hvis du gerne vil ringes op?