fbpx

Vi giver dig tryghed og sikkerhed når du er på internettet

Vi giver dig tryghed og sikkerhed når du er på internettet

BestSecurity rådgiver og hjælper private med hensyn til sikkerhed og backup af følsom og vigtig data. Med tanke på hvor sårbare vi er mod hackerangreb, er det skræmmende hvad vi oplever når vi laver vores sikkerhedstjek.

+ 0
Erhvervskunder
+ 0
Privatkunder
it-sikkerhed

Vores supportere sidder klar til at hjælpe og vejlede dig med hensyn til din sikkerhed når du er online.

BestSecurity er en veletableret dansk IT virksomhed med kontorer i København og Tilst. Vi kører netop nu en kampagne, hvor målet er at få danskerne til at tage stilling til deres sikkerhed på nettet. Vores rensning og sundhedstjek foregår via 100 % sikret fjernstyring, og vi undersøger udelukkende om der er skadelige programmer eller virus på din computer.

Vi hjælper danskerne med at undgå fup og svindel på nettet. Med over 20.000 tilfredse kunder, en topscore på Trustpilot samt E-mærket er det din tryghedsgaranti for at få den bedste danske support og kundeservice. Vil du vide mere så ring til os på telefon 82 82 82 35 mellem kl 9 og 17 på hverdage.

Vi elsker at hjælpe vores kunder - det handler om at være sikker!
it-sikkerhed

Man kan godt gå hen og blive rigtig forskrækket.

Det kan være enhver i familien der bliver ramt af alverdens virus og hackerangreb. Med vores løsning går vi ind og beskytter hele familien og tilbyder samtidig ubegrænset fjernsupport.

total sikkerhed

Vores komplette familieløsning roses til skyerne.

Alle er efterhånden mere sammen med deres computer, tablet eller smartphone end de er med familien. Hele familien er digital, og det betyder at hele familien skal tænke over sikkerhed på nettet. I forbindelse med vores nye kampagne forklarer vi vigtigheden af, at alle husker beskyttelse og at tage backup af deres dokumenter, billeder og andre vigtige filer. Er din familie sikker – og har du sørget for dine børn kan færdes trygt på nettet?

Vores komplette familieløsning med beskyttelse til alle samt ubegrænset support bliver virkelig rost til skyerne på Trustpilot. Vi sælger ikke kun antivirus til kunderne og lader dem finde ud af alle indstillinger selv. Når vi sælger vores løsninger bliver de installeret og sat op på de forskellige enheder.

Det vil sige at når vi sælger en løsning indeholder den også:

  • Rens af selve computeren
  • Installation af software og opsætning
  • Installation af cloud og opsætning
  • Afrunding og forklaring af hvad du evt. skal gøre fremover

Du kan læse mere om vores sikkerhed her, om vores cloud-løsninger her og om vores ubegrænsede supportløsninger her. Husk vi er altid parate til at forklare om vores produkter, så du skal bare ringe til vores kundeservice på tlf. 82 82 82 35 og de vil finde en ledig supporter.

Vil du vide mere, eller måske have en snak om hvordan din families sikkerhed ser ud, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvis du gerne vil ringes op?